Felsökning en Samsung Plasma

Felsökning en Samsung Plasma


Plasma-TV är en mycket eftertraktade stycke teknik; deras färgstarka, skarp bild utgår från plasmaceller som utgör pixlar. Naturligtvis är det sista du vill göra ge efter för kända problem när du ska njuta av din helt nya plasma-TV. Genom att identifiera vissa problem och söka lösningar, är det åtminstone möjligt att kväva eventuella problem i sin linda ganska snabbt.

Instruktioner

1 Fäst problem som rör TV: n inte byta igen efter en automatisk uppdatering av firmware. Detta kan göras genom att ta bort USB-minne på TV: n, koppla ur strömmen och sätta i USB-minne. Nu, slå på strömmen igen till TV: n.

2 Ta bort din plasma från "Shop Mode" om du inte kan ändra storleken på din bild. Tryck och håll nere "Meny", och navigera till "Setup Plug & Play-menyn", där du kommer att kunna stänga av "Shop Mode" och ändra storlek på skärmen.

3 Åtgärda ett surrande på baksidan av din Samsung plasma genom att säkerställa att TV: n är inte för nära en betongyta - såsom den bakre väggen i ett rum. Detta kan störa elektroniken och vara orsaken till detta surrande ljud.

4 Ring Samsung kundtjänst om det finns ett problem med defekta pixlar. 1-800-Samsung (1-800-726-7864) är nummer att ringa. Har modellnummer och serienummer på din TV till hands när du ringer.