Typer av ljus Sticks

Typer av ljus Sticks


Ljusstakar har använts sedan biblisk tid som ett sätt att hålla ljus som användes för belysning. Även belysning mörknade platser ersattes med el på 1800-talet, har ljusstakar behållit sin popularitet. Dagens ljusstakar oftast ges som gåvor och används för att accent heminredning, kommer i en mängd olika former, färger och storlekar.

kristall Ljusstakar

Crystal ljusstakar är ett av de mest populära av alla ljusstake mönster och ges ofta som bröllopspresenter. Crystal ljusstakar kommer i en mängd olika former och storlekar och kan användas för att hålla traditionella avsmalnande ljus eller större blockljus. Crystal är också den samtida tema för gåvor ges för att fira en tredje bröllopsdag, ersätter läder, som var den mer traditionella tredje bröllopsdag gåva. Crystal ljusstakar kan användas med de flesta någon dekor på grund av deras nära färglös nyans och rykte för elegans. Kostnaden för en uppsättning av äkta kristall ljusstakar varierar kraftigt baserat på storlek, stil, och tillverkare.

mässingsljusstakar

Mässingsljusstakar är också mycket populär som gåvor och heminredning. Mässing är ett av de äldsta och mest använda av alla metaller i hemmet. När det används för belysningsändamål i den 18: e och 19-talet, mässingsljusstakar var en återspegling av status och var ett tecken på rikedom bland övre medelklass. Idag finns det fortfarande en stor marknad för mässing av samlare som koncentrerar sig på antika mässingsljusstakar som tillverkades mellan åren 1700 och 1850, och dessa historiska bitar är mycket eftertraktade på auktion. Mässingsljusstakar i dag är mer modern design, men ändå behålla den värme och elegans i det förflutna.

silver Ljusstakar

Silverljusstakar har alltid varit en signatur stil och välstånd, främst på grund av värdet av silver som en ädelmetall. Antiksilverljusstakar är populära bland samlare på grund av deras relativa sällsynthet före år 1650, när silver började tillverka dem för hand. Som ett resultat, är antika silverljusstakar ofta eftertraktade på auktioner och försäljning egendom. Dagens silverljusstakar ges ofta som engagemang och bröllopspresenter. Silver är också den traditionella present till en 25: e bröllopsdag. Silverljusstakar i det förflutna var vanligtvis lång och smal, medan dagens designer kommer i en mängd olika former och storlekar för att rymma olika ljus mönster.