Hur man ansluter en Inside telefonjacket till utsidan Box

Hur man ansluter en Inside telefonjacket till utsidan Box


Telefonbolaget skickar telefon makt och signaler via kablar som går till nätverksgränssnittsenheten (NID) utanför hemmet. Som prenumerant är du ansvarig för att ansluta en telefonkabel från NID till jack med 24-gauge AWG standard koppartrådar. Telefonkablar och uttagen har färgkodade trådar som gör arbetet lättare. Anslutning av anslutningen är inte svårt, och lära sig hur man gör det kan förbättra dina tekniska kunskaper.

Instruktioner

1 Stäng av strömmen från telefonbolaget genom att koppla ur modularkontakt hittar du inne i nätverksgränssnittsenheten (NID). NID är en plastlåda som fungerar som en knutpunkt för att ansluta telefonbolaget kablar till ditt hushåll telefon wires.The telebolaget normalt placerar den utanför ditt hus. Du hittar den genom att följa kabeln från telefonstolpe i ditt hem.

2 Ta bort 3 inches från det yttre höljet av en telefonkabel, med hjälp av diagonala tång för att exponera de inre färgkodade ledningar. Strippa halv tum av isoleringen från spetsen av de röda och gröna trådar, med hjälp av en tråd stripper. Skjut kabeln genom en öppning i botten av NID rutan och dra upp den inifrån boxen.

3 Lossa de röda och gröna plintskruvar inne i NID med en skruvmejsel. Haka de röda och gröna trådar medurs runt sina matchande gröna och röda anslutningsskruvar. Dra åt skruvarna för att säkra anslutningar.

4 Kör telefonkabeln från NID till telefonjacket. Välj en bana längs golvlister, väggar eller tak, men inte placera kabeln bredvid kraftledningar, vilket kan leda till dålig dataöverföring. Fäst kabeln med kabel häftklamrar var 12 inches.

5 Klipp kabeln efter att ha tillåtit en extra fot i längd när du når uttaget. Ta 3 inches från det yttre höljet av en telefonkabel, med hjälp av diagonala tång för att exponera de inre färgkodade ledningar. Strippa halv tum av isoleringen från spetsen av de röda och gröna trådar, med hjälp av en tråd stripper.

6 Lossa de röda och gröna plintskruvar i en RJ-14-uttaget med hjälp av en skruvmejsel. Haka de röda och gröna trådar medurs runt sina matchande grönt och rött terminalskruvar och dra åt skruvarna för att säkra anslutningar. Montera jacket i väggen. Gå utanför ditt hem och sätter du i modulkontakten inuti NID att slå på strömmen från telefonbolaget. Anslut en telefon till jacket och ringa ett samtal för att testa linjen.