Hur man drar Darth Vader hjälmar

Hur man drar Darth Vader hjälmar


Darth Vader, antagonisten och galjonsfigur av det onda imperiet i Star Wars-filmen serien är en av de största bovarna genom tiderna. Han är mest känd för helsvarta klädsel, böljande svart kappa och hotfull svart hjälm mask. Att veta hur man drar hjälm denna ikon är ett måste för alla artister om de är i science fiction eller inte.

Instruktioner

1 Rita en stor vertikal oval och dela den i fyra delar med en horisontell och vertikal linje.

2 Rita en horisontell linje halvvägs mellan den horisontella linjen och basen av den ovala. Rita en annan horisontell linje halvvägs mellan botten av ovala och den linje du just ritade.

3 Rita två diagonala linjer. Börja från där den första horisontella linjen skär den vertikala mittlinjen, och sträcker sig till kanten av oval där den andra horisontella skär det. Ringa och trubbig triangel. Rita en tunn vertikal rektangel från toppen av triangeln till den horisontella centrumlinjen.

4 Rita två mer diagonala linjer från strax innanför ändarna på den trubbiga triangeln ner till centrum basen av ovalen.

5 Rita en halv cirkel på vardera sidan av rektangeln start och slutar vid sina hörn. Radera den horisontella linje som dras i steg 2. Rita diagonala linjer från mitten av de högra och vänstra sidorna av den trubbiga triangeln upp till kanten av den ovala.

6 Rita två vertikala linjer med början på den horisontella mittlinjen och slutar på de diagonala linjerna. Dessa linjer bör vara halvvägs mellan sidorna av halvcirklar och kanten av den ovala.

7 Rita en nedåtgående böjd linje ovanför den horisontella centrumlinjen. Starta och avsluta linjen halvvägs mellan den centrala vertikala linjen och den yttre kanten av den halv cirkel. Rita en uppåtriktad krökning linje, har samma längd som den nedåtgående linjen, från endera änden av den nedåtgående krökning linjen. Dessa linjer bör sträcka utanför den ovala.

8 Fortsätt ändarna av nu våglinjen ut och bort från huvudet och ner tills de är i nivå med hörnen av trianglarna. Anslut ändarna av linjen till den ovala med en uppåtgående böjd linje. Rita vertikala linjer från hörn i triangeln upp tills de når de diagonala linjerna.

9 Anslut änden av den vågiga linjen till början av den ovala med en utåtriktad krökning linje. Radera linjer insidan av formen görs. Radera eventuella återstående rader av de vertikala och horisontella centrumlinjer. Radera botten av den ovala nedanför hörnen hos trianglarna.

10 Rita diagonala linjer från höger och vänster sida av den ovala ner och ut från huvudet. Anslut änden av de två diagonala linjer med en nedåtriktad krökning linje som går under spetsen på den mindre triangeln.

11 Disposition hjälmen med en svart bläckpenna. Skugga insidan av halvcirklar, den stora triangeln och formerna nedan på båda sidorna av huvudet. Låt alla bläcket torka och radera eventuella kvarvarande blyertslinjer.