Hur man gör en Tulle Tree

Hur man gör en Tulle Tree


Tyll träd låna en vintage, nyckfull luft till dina juldekorationer och de gör fina presenter till vänner och familj. Ett kluster av dessa små träd kan även ersätta ett riktigt träd för en intressant förändring, om din inredning budget är låg eller om du är allergisk mot tall. Tyll träd är också oändligt anpassningsbara, med början med det material som finns i massor av färger. Använd bara en färg eller blanda och matcha dem för att passa din stil, sedan försköna trädet som du vill.

Instruktioner

1 Pressa en sträng av varmt lim på ena änden av en 1/2-tums diameter, 8-tum lång träpinne rod. Tryck på klibbig ände i mitten av en 4-tums träplattan. Låt limmet torka i ca 10 minuter.

2 Klipp 13 bitar av tyll. Gör fyra av styckena 6 fot bred och variera sina ansträngningar för att 15, 14, 13 och 12 inches. Gör ytterligare fyra stycken 5 fot bred med längder av 11, 10, 9 och 8 inches. Göra de sista fem bitar 4 fot långa och 7, 6, 5, 4 och 3 inches lång.

3 Vik varje bit av tyll på mitten på bredden. Till exempel, kommer din största biten av tyll mäta 6 fot lång och 7 1/2 inches bred efter vikning. Sy tyll ner den vikta sidan, 1/4 tum från vecket.

4 Låt gängor på båda ändarna av tyll lös. Ryck på båda ändarna av tråden, samla vecket på en trång ruffle. Curl volang i en ring och knyt trådarna tillsammans. Upprepa denna process med alla dina tyll bitar.

5 Sätt tyll ringarna på din träpinne från största till minsta. Försiktigt separera och fluff tyll skikten och lim på vissa regnbågsskimrande pärla smycken med varmt lim.