Hur man målar 1/72 Revell U-båt

Hur man målar 1/72 Revell U-båt


U-båtar var de tyska ubåtar under båda världskrigen. Revell säljer en 1/72 skalenlig modell av en typ VIIc U-båt som måste byggas och målas. U-båtar Typ VIIc byggdes hela andra världskriget, och ingen särskild färgsättning användes. Den grundläggande färgsättning var likartad för U-båtar, men en kamouflage och rost mönster kan anpassas för att passa, eller använda historiska data för att återge en särskild ubåt.

Instruktioner

1 Använd en burk vit akryl sprayfärg och måla båten från 6 till 12 inches bort. Låt färgen torka.

2 Använd en stor borste för att måla sårbara för U-båt upp till mitten av förkopplingsdon systemet på vardera sidan av båten med en medel grå färg. Låt färgen torka.

3 Använd en stor borste för att måla sidan av båten samt seglet och pistolen med hjälp av en ljusgrå färg. Låt färgen torka.

4 Använd en mörkgrå färg och måla däck ubåten. Låt färgen torka.

5 Applicera markeringarna på skrovet av U-båten.

6 Doppa en stor borste i ljusgrått färg och torka av det mesta av färgen med en pappershandduk. Borsta däck lätt att ge det en grov utseende. Denna teknik kallas torrborstning.

7 Ta en liten borste och använda torrborstningsteknik med djup röd och brunt för att lägga till rost mellan panelerna av modellen ubåten stål.

8 Använd benvit färg och en liten borste för att måla sladden ovanpå seglet.

9 Spraya båten med en burk klar matt finish för att skydda lacken.