Hur till Word tackkort för bröllop gåvor av pengar

Hur till Word tackkort för bröllop gåvor av pengar


När du är nygift, är det viktigt att ha pengar för att börja ditt liv tillsammans. Många bröllop gäster är medvetna om detta och ge gåvan av pengar. När det börjar bli dags att skriva tackkort, måste du vara medveten om rätt etikett när du tar emot en gåva av pengar. Ibland kan det kännas besvärligt oavsett hur du försöker att omformulera det, men gör det rätt kan göra hela skillnaden.

Instruktioner

1 Välj en fin penna med tjusiga bläck. Du vill visa att du sätter tankar i utseendet på sedeln, säger Wedding Channel. Hand skriva anteckningen inuti kortet. Detta måste vara personlig och från hjärtat. En maskinskriven anteckning kommer se ut som du skickade samma sak för alla eller att du rusade genom processen.

2 Adress mottagaren på samma sätt som du skulle ta itu med dem personligen. Om du är nära dem, bör du ta itu med dem vid deras förnamn. Till exempel "Dear John och Jane", men om de är vänner till dina föräldrar eller andra gäster som du inte känner så väl, ta itu med dem som "Mr och Mrs Doe."

3 Börja med ett personligt meddelande, såsom "Det var så trevligt att se dig på vårt bröllop. Det var trevligt att kunna komma ikapp efter inte ser varandra i ett år", säger Brilliant Wedding sidor. Försök att inte vara generiska, och försöka att inte upprepa sig själv. Se till att det är något du verkligen vill säga till gästen. Skriv "Tack för gåvan av pengar" eller "Tack för din generösa gåva." anger aldrig hur mycket pengar eller form, såsom kontanter eller check, säger hemsidan vårt äktenskap.

4 Informera gäst hur du planerar att använda sin gåva av pengar. Till exempel, om du planerar att spara den för att köpa en ny bil, eller om du ska köpa nya möbler låt dem veta. Om det var en liten summa pengar, då anger du planerar att lägga till den för att spara upp för något, eller att du planerar på att få nya ramar för bröllop bilder eller något annat du planerar.

5 Skriv anteckningen. Placera anteckningen i ett kuvert, åtgärda det och skicka det med posten.