Hur man Grind gröna kardemummakapslar

Hur man Grind gröna kardemummakapslar


Kardemumma är en behagligt aromatisk krydda som kombinerar en söt aromatisk smak. Native till Indien, är denna krydda som används som en krydda i Asien, Mellanöstern och skandinaviska rätter. Det tillför en subtil doft och smak till en mängd olika livsmedel inklusive korn, såser, kött, drycker, desserter och bakade livsmedel. Även om det finns olika typer av kardemumma, är den gröna kardemumma anses överlägsen för dess förmåga att hålla kvar smak och arom längre. Om du vill använda kardemumma i livsmedel, måste du slipa fröna som är inneslutna i kapseln.

Instruktioner

1 Inköp hela torkad kardemummakapslar. Skida skydda kardemumma utsäde och behåller sin naturliga smak och arom. Köp inte kardemumma frön eller kardemumma utan skida. Kardemumma frön försämra och förlorar sina aromatiska oljor när exponerat.

2 Åtgärd 1 msk kardemummakapslar och placera dem i en stekpanna. Slipa bara den mängd kardemumma som krävs för ditt recept. En msk kardemummakapslar ger 2 tsk mald kardemumma.

3 Ställ in stekpanna på medelvärme och rosta kardemumma i 3 minuter. Rör om då och då för att intensifiera smak av mald kardemumma.

4 Placera rostade kardemummakapslar i en mortel eller på en skärbräda. pund försiktigt skida med mortelstöt tills fröna brast ut. Mal fröna med mortelstöt tills du uppnår önskad konsistens: grovmalen eller finpulvriserad kardemumma. Kasta skida eller lägga till dem i te medan brygg, för en smakrik te och sila gång redo.