Hur man gör en egen tröja för en tekopp chihuahua

Hur man gör en egen tröja för en tekopp chihuahua


Tekopp chihuahua är en term som används för att hänvisa till de minsta hundar av chihuahua rasen. Även om inte en ras av sina egna, dessa hundar är typiskt runts i en kull, och mogna till en storlek mellan en och tre pounds. På grund av sin ringa storlek och brist på en tjock, naturlig päls att isolera och reglera kroppstemperaturen, tekopp chihuahuas behöver ofta en tröja för att hålla sig varm i kallt klimat. Även om du kan sticka eller virka en tekopp chihuahua tröja, kräver denna version inga sömnad eller garn färdigheter.

Instruktioner

1 Skär ena ärmen av en bebis eller barn outfit. Välj en outfit med ett mönster som passar din smak, och i en storlek som gör det möjligt för hylsan av kläder för att bekvämt passa över hundens kropp. Gamla babykläder kan ofta köpas billigt på loppisar eller butiker sparsamhet.

2 Ställ hunden på en säker, jämn yta, såsom ett bord, där man bekvämt kan nå honom att göra mätningar. Mät omkretsen av hundens bröst och hals med en mjuk måttband. Fortsätta genom att mäta längden av hunden från kragen området till svansen, avståndet mellan sina två frambenen och avståndet från kragen till toppen av sina framben. Anteckna dina resultat.

3 Lägg ut snittet hylsan och mäta öppningen där armen normalt skulle komma igenom för att säkerställa att det bekvämt passar hunden. Om inte, skär hylsan längre ner för att göra en halsöppnings som matchar din hunds hals mätningar. Från denna punkt, mäta upp avståndet registreras från halsen till benen, såväl som avståndet mellan de två främre benen, och gör ett märke på varje sida. Skär ut ett ben hål lämplig för hunden vid varje markering.

4 Mät upp avståndet in från hundens hals till svans och markera mätningarna på hylsan. Skär hylsan storlek, vilket gör en avsmalnande snitt att ge utrymme för hunden att använda toaletten utan att ta bort tröjan.

5 Försök tröjan på hunden i en tyst, bekväm miljö och göra justeringar till storleken på benet hål och längd vid behov.