Botemedel för nattliga svettningar

Botemedel för nattliga svettningar


Nattliga svettningar kommer att hända från tid till annan för alla, på grund av mardrömmar, för att värma ett sovrum, många filtar eller bara något du åt innan du somnar. Kvinnor som går igenom klimakteriet har också nattliga svettningar och det är allt helt normalt. Men om du har regelbundna nattliga svettningar, bör tas på allvar och uppmärksammade, eftersom de är tänkta att vara oerhört sällsynt och kan tillskrivas ett mer allvarligt tillstånd som hepatit, hjärtsjukdom eller leukemi.

kalla sovrum

Försök att sänka temperaturen i sovrummet du sover betydligt, antingen av luftkonditionering eller ett antal fläktar blåser på dig direkt. Om någon sover med dig, kan han vara något obehagligt i början, men kan han alltid använda fler filtar för att hålla sig varm. Om det är möjligt, även öppna ett fönster för att låta frisk luft i, eftersom detta kommer att skapa luftflöde och hålla värmen, och därefter svett, samlas på ett ställe för länge.

Drick mer vatten

När man dricker mer vatten kan ha en viss negativ effekt av att du måste kissa mer, kommer det också att svalna din kroppstemperaturen, förutsatt att du dricker den rekommenderade 12 glas per dag vid rumstemperatur. Se till att de är vid rumstemperatur och inte iskallt, eftersom det kan chocka systemet och orsaka en hel annan värd problem. Detta är ett bra botemedel för postmenopausala kvinnor, särskilt med ett glas vatten per dag innan sängen och 30 droppar salvia tinktur läggas till, som rekommenderas av herbalists på healthymenopauseremedies.com.

Undvika Nattetid Motion

Att hålla pulsen låg innan sängen hjälper att åtgärda nattliga svettningar, så sent på kvällen motion, bastu, badtunnor eller varma duschar bör i allmänhet undvikas. Men om någon av dessa aktiviteter sker, sedan en timme eller så bör vidtas för hjärtfrekvensen för att sänka och sakta ner till en normal takt.

Antiperspirant

Så konstigt som det kan tyckas att sätta på deodorant innan du går till sängs, kommer detta att hjälpa, som antiperspirant har ingen tidsgräns för när det kan och inte kan arbeta eller tillämpas. Alkohol eller kroppspuder kan också användas för att sop upp överskott nattliga svettningar Om du inte kan - på grund av allergier - eller inte vill använda antiperspirant.