Hem botemedel Användningsområden för Talk

Hem botemedel Användningsområden för Talk


Talk är en mycket mjuk mineral som utvecklas naturligt i sedimentära bergarter. Många människor inte inser att talk kan vara en bra hem botemedel mot många hudsjukdomar. Genom applicering av talk på huden på ett visst sätt, kan man effektivt behandla symptomen av värmeutslag, vattkoppor och överdriven svettning.

Värmeutslag

Talk kylning på huden och kan bidra till att minska effekterna av värmeutslag. Efter bad eller duschning, täcka området åstadkommes genom värmeutslag med ett skikt av talk. Låt pulvret på huden i minst 20 minuter.

Vattkoppor

Talk fungerar som en anti-klåda ämnet på huden, och kan vara till hjälp för att minska den kroniska klåda som åtföljer en vattkoppor virus. Talkpuder kan appliceras för vatt finnar som en kompress. Häll 1/2 kopp talk på en trasa och fukta den något. Applicera komprimera till vattkoppor blåsor, och lämna den där i upp till 30 minuter.

överdriven svettning

Talk torkar på huden, och kan bidra till att minska väta från överdriven svettning. Applicera ett lager av torr talk till de områden av huden som har hög fuktighet. Den talk kommer att absorbera fukt och kommer att hålla dig från att känna alltför svettig.