Hur man bygger Stoppade Huvudgavlar

Hur man bygger Stoppade Huvudgavlar


Vadderade sänggavlar är en populär stil, eftersom de kan göras i dussintals stilar och former och de är enkla att bygga. Låt din kreativitet och estetisk design kan lysa igenom när man bygger en vadderad sänggavel. Denna typ av sänggavel är också relativt billig och kan monteras direkt på väggen för stabilitet.

Instruktioner

1 Mät bredden på din säng och lägga 6 inches. Fråga din järnaffär för att skära en skiva av 3/8 tum plywood till den längden. Plywood är 4 fot bred, som kommer att vara din sänggavel höjd.

2 Lim ark skum över plywood bas med hjälp av spray lim. Tryck på skummet med plywood och tillåta 15 minuter för limmet torka. Använd en tandad kanter (bröd) kniv för att skära skummet.

3 Placera quiltvadd på arbetsbänken. Placera skumtäckta plywood skum nedåt på vadd. Dra vadd upp och över skummet på baksidan av plywood och häfta batting till baksidan av plywood. Häftklammer 1 till 2 inches från kanten av plywood och 2 till 3 inches isär. Håll vadd slät och jämn och inte tillåter områden till gäng upp. Trimma bort överflödigt vadd.

4 Placera möbeltyg sidan nedåt på arbetsbänken. Placera vadd täckta plywood som slår ned på tyget. Se till att du har sex till åtta inches av tyg på alla sidor. Ta med tyg till baksidan av plywood och häfta. Var noga med att sträcka tyget precis tillräckligt för en smidig och spänd utseende på utsidan. Vik tyget hörn för en mer polerad look innan du häfta dina hörn. Trimma bort överflödigt tyg med en sax.

5 Placera sänggavel 2 till 3 inches ovanför din madrass, centrerad på din madrass. Använd en nivå och sedan lätt dra en övre riktlinje och två riktlinjer sida, som hjälper dig att installera gaveln. Ställ gaveln åt sidan.

6 Hitta reglarna med hjälp av en regeldetektor. Det är viktigt att placera åtminstone två av dina väggmonterade knapar så att skruvarna går in dubbar. Markera ett X på väggen för varje bult du hittar. Tänk på att dina dubbar kommer att vara mellan 16 och 24 inches isär. Du är bara intresserad av dubbar som är bakom sänggavel område (inom era riktlinjer).

7 Rita en nivå linje tvärs över väggen med din nivå (stanna inne era riktlinjer). Där linjen korsar pinn märken, installera den nedre halvan av din väggmonterad flush dubbar. Skruva klotsarna direkt i dubbar.

8 Lyft sänggavel i läge och sedan luta den övre bort från väggen. Markera platsen för de dubbarna på baksidan av sänggavel. Lägg huvudet styrelsen nedåt och skruva den övre delen av dubbarna på baksidan av gaveln. Kontrollera dina mått och nivå medan du arbetar. Ta din färdiga sänggavel ryggen mot väggen. Hitta dina riktlinjer sido- och skjut huvudet styrelsen ner muren tills bommar förregling. Sänggaveln bör nivå och tätt mot väggen.