vrida 10 födelsedag idéer

vrida 10 födelsedag idéer

vrida 10 födelsedag idéer

Turning 10 är en stor sak. I den här åldern, barn är glada och angelägna om att vara festens så när deras 10: e födelsedag de kan inte vänta med att visa sina vänner en bra tid. Den typiska 10-åriga är mycket aktiv och fortfarande njuta av enkla nöjen i barndomen innan rubrik till tonåren. För hennes födelsedag, är en bra riktning att gå i en där barnen är aktiva för merparten av tiden.

Bowling

Bowling är en bra idé för en 10-årig parti eftersom den är aktiv och lite utmanande. Många bowlingbanor är villiga att organisera partiet självt för dig. Vissa barn och föräldrar väljer att göra en bowlingfödelsedagsfest i en kostym part, såsom en 50-tals fest. För barn som inte är i kostymer, kan det vara kul att fokusera på vänd 10 aspekt genom att erbjuda priser när någon skålar en strejk.

Bergsklättring

I likhet med bowling, det finns anläggningar för bergsklättring som är villiga att ta emot födelsedagskalas. De har också personalen att se till att barnen är säkra och att de är engagerade i bergsklättring. Partigivare kan anta att bergsklättring är för svårt eller att barn kommer att vara rädd på väggen. Tvärtom, de flesta barn i denna ålder älskar utmaningen och möjligheten att skryta om antalet väggar de kunde klättra.

Pyjamasparty

Ett billigare alternativ är att ha en pyjamasparty. Detta kan kännas lite mer kaotiskt eftersom nu en förälder är ansvarig för barnen snarare än att ha hjälp av personal från personalen vid en anläggning. Nyckeln till en stor slummerparti är spelen. Stora slummer partyspel hålla alla inblandade barnen och har belöningar för alla. Spelen ska riktas med entusiasm och kärlek, men vara försiktig med att utse en "vinnare" för varje spel, eftersom detta kan vara Downer för många barn.

Filmen Themed party

Skulle det inte bra att ha en fest tema till din favoritfilm? En film-tema parti är ett bra sätt att engagera födelsedag pojke eller flicka i planeringen. Det skulle vara mycket minnesvärd att ha en födelsedagsfest ske på en plats som liknar filmen, eller spela spel som involverar idéer från filmen. En skattjakt kan vara ett bra sätt att återuppleva en favorit eller populär film.