Hur får Musik Av en PS3 till dator

Hur får Musik Av en PS3 till dator


Skicka musik från din PS3 till din TV eller ljudsystem mottagaren är lätt, men att skicka den från din PS3 till datorn är lite mer utmanande. Lyckligtvis, om du har de rätta verktygen, är det inte alltför svårt.

Instruktioner

Överföra musik från PS3-spel till en dator

1 Anslut ena änden av PS3 ljudkabeln till PS3 ljuduttag. Anslut RCA-uttag på slutet av kabeln till ljudkabel med RCA-uttag i ena änden och en 3,5 mm (dvs hörlurar) på den andra änden. Anslut 3,5 mm-uttag i datorns "Line In" uttaget. Detta uttag är vanligtvis placerad nära hörlurs eller ljudutgång på din dator. Det kan vara blå och märkt "I", eller också kan den rosa med en bild av en mikrofon.

2 Starta ljudinspelning program på din dator. Klicka på "Start" Windows, klicka på knappen "Alla program" och klicka sedan på namnet på programmet. Många datorer har inte ljudinspelning programvara förinstallerat. Om du inte vet om datorn har en sådan ansökan, kan du hämta och installera en gratis ljudinspelning program, till exempel Audacity (se Resurser).

3 Testa anslutningen mellan PS3 och din dator. Slå på datorns högtalare. Spela lite musik på PS3. Du bör höra musik från PS3 via datorns högtalare. Om du inte hör musik, kontrollera datorns linje inställningar. Dubbelklicka på högtalarikonen längst ned till höger på skrivbordet i Windows. Detta öppnar en Master Volume fönster. För Line In inställningar i fönstret avmarkerar "Mute" kryssrutan om den är markerad, och justera volymreglaget till åtminstone 50 procent. Om du använder mikrofon eller Aux In-ingångar, justera inställningarna för dessa ingångar också. Nu bör du höra musiken.

4 Justera inställningarna i din ljudinspelning ansökan. I Audacity, klicka på "Inställningar" i menyn "Redigera" och se "Kanaler" är inställd på "två". Även i fönstret Inställningar, klicka på "File Format" och konfigurera Audacity att använda LAME MP3-kodaren; Om detta kodare är inte tillgänglig, kan du hämta det från Audacity webbplats. Klicka på "Hitta Library" bläddra till den mapp på datorn som innehåller filen "lame_enc.dll" och välj sedan filen och klicka på "OK" -knappen. Justera även bithastighet inspelningen om du behöver. En låg bithastighet på 128 Kbps är bra för tal, men en högre bithastighet, såsom 256 Kbps är bättre för musik.

5 Klicka på "Record" knappen på din ljudinspelning ansökan, spela musik på PS3 som du vill överföra till datorn. Klicka på "Stop" -knappen i ljudinspelning programmet när du har spelat in musik du vill överföra och stoppa musiken på PS3. Om du spelar in flera låtar, kan du spela in dem till en fil och sedan dela upp filen i enskilda låtar i ljudinspelning ansökan. Klicka på "Arkiv" -menyn och "Spara som" för att namnge och spara en fil med inspelad musik.

Överföra musikfiler från en PS3 till en dator

1 Sätt i ett USB-minne till en USB-port på PS3.

2 Använd PS3 spelkontroll för att bläddra till en musikfil i PS3 Cross Media Bar. Välj musikfilen du vill kopiera. Tryck på triangelknappen och välj sedan "Kopiera" från filens alternativmenyn. Följ anvisningarna på skärmen för att kopiera filen till USB-flashminnet.

3 Ta bort USB-flashminnet från PS3. In den i en USB-port på datorn. Öppna USB-minne som en mapp.

4 Välj musikfiler i USB-mappen flash-enhet och kopiera dem till en mapp på datorn.