Hantverk med mäns band

Hantverk med mäns band


Slipsar är en stapelvara i alla välklädda mannens garderob. Men med något sätt, kan vad som finns i ett år vara ut nästa. Någon minns Ascot eller Bolero? Frågan är "Vad ska man göra med alla dessa slipsar från tidigare trender?". De kan doneras till en lokal välgörenhet eller klädinsamling. Eller de kan ges ett nytt liv med roliga och enkla hantverk projekt.

Täcke

Quiltning är en tidlös hantverk som har gått ned och uppskattas av många generationer. Sätt en ny dragning på quiltning med mäns band i stället för traditionella quilting torg. I allmänhet är slips täcken göras för att fira en enskild person eller en grupp av människor. Du kan dock få slipsar från sparsamhet butiker, kläder återförsäljning butiker och genom donationer från vänner. Detta är också ett utmärkt tillfälle att smyga att tacky tie som din man älskar ut ur hans garderob och ge den ett högre syfte. Det finns dussintals slips täcke mönster på nätet om du behöver lite inspiration eller skapa din egen design. Oavsett vilket mönster du använder en sak är säker, det är inte din mormors quilt.

Mode

Livslängden för en slips börjar inom mode och rättmätigt bör det sluta i mode. Omvandla män kläder stapelvara i en smickrande kvinnor kjol att ge slipsar ett helt nytt liv. Vanligtvis behöver du mellan 15 och 20 band att göra en kjol. Välja band som är gjorda av liknande tyger och ungefär samma bredd och längd. Också överväga färg och tryck på banden. Skapa olika utseende genom att använda olika färgade band. Gör en randig kjol från omväxlande två färger av band eller ge kjolen en mer eklektisk stil med hjälp av slumpmässiga mönster och färger. Gör kjolen så lång eller kort som du vill passa din personliga stil.

påsar

Återvinna gamla slipsar för att ge dem ett mer funktionellt liv som påsar. Inte bara kommer du att göra miljön en tjänst genom att återanvända banden; tänk bara på alla dessa plastpåsar du kommer att spara genom att ta din egen toto till affären. Möjligheterna för utformning av en slips påse är oändliga. Använd färre band att farkosten en liten, avslappnad handväska eller använda mer för att göra en stor toto. Experimentera med olika texturer och utskrifter för att skapa roliga ser ut att passa din stil. Dessa handgjorda plånböcker gör en stor billig gåva idé för en tonåring som har allt. Men du skulle bättre göra två eftersom du kommer att vilja behålla en själv!