Halloween kostymer med hjälp av en kostym

Halloween kostymer med hjälp av en kostym


Även om vi vet datumet det kommer att hända varje år, de flesta av oss lämna planera vår Halloween-kostym till sista minuten. Det kan bero på att Fred West klädsel har nekats av din fru i elfte timmen eller bara för att du är lat. Hursomhelst, de flesta av oss män har en kostym i garderoben som kan piskas ut på ett ögonblick varsel och tweaked att bli en felsäker kostym.

Clark Kent / Superman

Kombinera blida reporter med sin övermänskliga alter ego med endast ett fåtal ingredienser. Bär din vanliga kostym, skjorta och slips, men har en Superman t-shirt på undersidan. Lämnar några knappar på din skjorta ogjort och din slips på sned som om du har fångats i mitten av virvelvind omvandling till Stålmannen. Ett par nördiga glasögon och en slicked frisyr är allt som är kvar att göra utseendet komplett.

Frankenstein / Herman Munster

Ingen bär en kostym ganska precis dessa två, och skönheten är att du kan trålen de välgörenhetsbutiker för din kostym eftersom storlek är inte viktigt så länge det är små och mörk. Även om det inte är så liten kan du skära av ärmar och byxor för en trasig utseende. Under din kostym du behöver bara en enkel svart t-shirt. Kombinera med grön eller grå make-up på din utsätta huden och få det utvidgade pannan och bultar genom halsen som statister.

Blues Brothers / Män i svart / Pulp Fiction / Reservoir Dogs

Svart kostym, svart slips, svarta solglasögon, vit skjorta. Det är ganska mycket allt du behöver för dessa idéer, bortsett från att para upp med en svart eller vit vän att slutföra utseende för Pulp Fiction eller Män i svart, och hattar för Blues Brothers. Extra kan inkludera vapen och cut-hals rakhyvlar för Reservoir Dogs, öronproppar för Män i svart och en portfölj för Pulp Fiction.

James Bond

Tid att få smoking ut. Utöver detta kommer du bli tvungen att dricka vodka martinis hela natten, ifall människor tror att du missförstått "maskerad" delen av inbjudan. En pistol är praktiskt, som är en cigarett, om du tänker för klassisk Sean Connery Bond. Slick håret, agera suave hela natten och låta bli att använda de mer bawdy dubbel entenders.