Hur du tar hand om en dracaenatree

Hur du tar hand om en dracaenatree


Dracaenas är en familj av växter som varierar i höjd från 2 till 20 fot. Woody stjälkar och strappy blad som pryder endast toppar växterna är huvuddragen i den Dracaena trädet. Vanligen används inomhus, Dracaena träd är inte främmande för kontor och lägenhetsboende. Inte bara Dracaena träd sätta lite av utomhus inne, de också hjälpa renar luften. Om du har en Dracaena träd, är ordentlig vård nödvändig.

Instruktioner

1 Visa din Dracaena träd i ett område som tar emot minst sex till åtta timmars ljus, indirekt solljus. Även om direkt solljus kan bränna bladen, kan filtreras ljus genom en gardin eller blinda ger perfekt diffust ljus för Dracaena.

2 Vatten den Dracaena trädet djupt när det översta lagret av jord börjar torka ut. Göra det möjligt för vattnet att flöda genom lagren av jord och ut hål dränering i botten på krukan. Använda destillerat vatten. Kranvatten kan innehålla fluorid, vilket kan orsaka bladverket av anläggningen för att gulna.

3 Behåll genomsnittlig fuktighet och en inomhustemperatur mellan 15,6 och 21,1 grader Celsius under dagen. Sänk temperaturen med 10 grader under kvällstimmarna. På vintern när värmen är på, tenderar luften att vara torrare. Dimma Dracaena trädet med vatten från en sprayflaska en gång om dagen för att öka luftfuktigheten.

4 Gödsla den Dracaena träd med ett vattenlösligt gödningsmedel, tillämpas enligt tillverkarens anvisningar. Dracaena föredrar utfodring under våren och sommaren.

5 Prune döda, skadade eller gulnande lövverk vid behov, med hjälp av en vass sax. Om bladet är helt brun, klipp det om off vid stäven. Gul- eller brun tippas blad kräver att skära just där missfärgning möter gröna blad. Utföra en trubbig snitt, rakt över bredden av bladet.