Hur gör jag Pris Vintage kläder från 1920-talet?

Hur gör jag Pris Vintage kläder från 1920-talet?


Prissättning vintagekläder från 1920-talet kan vara lite knepigt. När allt kommer omkring, vill du välja ett pris som passar vad objektet är värt, men du också vill se till att det säljer. Hela tiden måste du se till att du gör en vinst, särskilt om du driver ett företag som säljer din "20s kläder. Det viktiga är att forska och sedan överväga din vinst. Efter det kan du skapa ett rimligt pris som kommer att locka dina kunder och få dem att känna att de fick en hel del.

Instruktioner

1 Forskning bit 1920 kläder du vill sälja. Titta på etiketten på insidan och skriva ner varumärket, stil och annan information som är noterat. Ange denna information i en sökmotor. Du kan även ange det på webbplatser som säljer vintage kläder, inklusive eBay.com och Etsy.com.

2 Jämför alla priser som anges och sedan bestämma hur mycket du tror att ditt objekt är värt. Överväga skick vårt objekt medan du gör detta. Ingen kommer att betala fullt pris för ett plagg som är i dåligt skick. Om du inte kan hitta objektet på Internet, leta upp varumärket eller liknande 1920 plagg att etablera sitt värde.

3 Välj ett pris som gör att du gör en vinst, men ändå ger dig en fördel gentemot någon konkurrens. Till exempel, om du har köpt den bit för £ 9 och du ser det säljer i genomsnitt 32 £ på nätet, pris din gammaldags kläder objekt på £ 27 till £ 30. Detta gör det möjligt för en köpare att känna sig som hon få en hel del.