Instruktioner för FertilAid

Instruktioner för FertilAid


FertilAid är en over-the-counter kosttillskott. Det finns två separata produkter: en för män och en för kvinnor. FertilAid för män består av en egen blandning av örter, vitaminer, mineraler, antioxidanter och aminosyror för att öka spermieproduktionen, spermiernas rörlighet och snabbhet. Det tros också att förbättra hälsan hos spermier enligt definitionen i deras form och storlek. FertilAid för kvinnor består av örter och vitaminer för att stödja ägglossning reglering och mognad av äggstocksfollikeln. Fattas av båda parter i ett par är FertilAid tros öka parets chanserna för befruktning utan användning av läkemedel fertilitet medicinering.

Instruktioner

1 Köp en tre månaders leverans av FertilAid, oavsett kön på den person för vilken det köps. FertilAid för män bör tas i tre månader eftersom spermierna ta upp till tre månader till fullt utvecklad. FertilAid för kvinnor bör tas under lika lång tid, eftersom tillverkaren rekommenderar att den örtblandning måste ackumuleras i kroppen under en tre månaders tid att bli helt effektiva.

2 Förbered en måltid innan varje dos. Du kommer att behöva äta minst tre måltider per dag. Ta ett piller med varje måltid för totalt tre tabletter per dag.

3 Ta piller konsekvent under minst tre månader i följd. Sporadisk användning kan störa produkteffektivitet.