Hur du ändrar mattan på trappor till Wood

Hur du ändrar mattan på trappor till Wood


Mattor skyddar dina trappor och ger dragkraft samtidigt lägga till färg till din heminredning. Tyvärr blir din matta bärs över tiden på grund av tung användning av trappan. Detta slitage orsakar slitna och slick fläckar, vilket gör detta undanskymd plats farligt. Byte av mattan på dina trappor med nya trägolv kommer att skära ner på rutinunderhåll, ge dina trappor ett nytt utseende och göra din trappa säkrare.

Instruktioner

1 Klipp längs kanten av mattan för att få ett handtag, med hjälp av en rakkniv kniv. Ta tag i mattan och dra det ur please bitarna under. Dra några envisa sektioner med dina tång för att befria dem från sin position. Skär mattan i små delar och kasta resterna i en tung soppåse.

2 Placera spetsen på nageln avdragare mot sömmen mellan please strips och undergolvet. Knacka på baksidan av spiken avdragare med din hammare för att knacka spetsen av avdragare under please remsor. Dra den övre handtaget på spiken avdragare för att lossa please remsor. Ta tag i banden med din hand och dra dem fria. Förfoga över please remsor i din soppåse.

3 Dra upp mattan stoppning fortfarande fast till trappan för hand. Skrapa upp eventuellt skräp eller lim fastnat undergolvet med din 5-i-1 spackel. Sopa trappan från topp till botten för att avlägsna lös smuts, damm eller smuts med en kvast.

4 Mät höjden och bredden på den vertikala ytan framför det översta steget med måttband. Överföra dina mätningar till en en-för-12-tums ombord. Markera bredd steg längs med hela linjen. Rita en penna linje tvärs över hela linjen, med hjälp av din kvadrat som en rak kant. Klipp längs denna linje med cirkelsåg.

5 Mät bredden på bordet för att matcha höjden av steget. Gör ditt varumärke med pennan och hastighet kvadrat. Skär längs linjen för att slutföra tillverkningen av verket. Placera kortet på plats och fäst den till underlaget genom att köra en 6d efterbehandling spik var 4 inches med hammaren. Änka huvudena på naglarna med nageln set.

6 Mät, klippa och fästa den horisontella mönsterkortet av det översta steget. Fortsätt din väg ner för trapporna. placera vertikala styrelse varje steg innan slitbanan. Änka spikhuvuden som du går.

7 Tryck trä kitt i toppen av varje spik i trappan. Lägg en sträng av täta till varje söm mellan styrelserna för trapporna liksom gränsen mellan trappor och väggar. Coat trapporna från topp till botten med bets, med hjälp av en pensel, och låta den kemiska torka helt.

8 Pensla på ett tjockt lager av polyuretan, med början längst upp i trappan och arbeta dig till botten. Låt polyuretan torka innan du använder trappan.