Hur man installerar Flytande Hyllor

Hur man installerar Flytande Hyllor


Flytande hyllor kan vara ett attraktivt tillägg till inredningen i ditt hemmakontor, sovrum eller familjerum. Dessa skickligt utformade hyllor är byggda så att de inte har några uppenbara försörjning - de helt enkelt "flyta" ut från väggen. Installera dem är inte en svår uppgift om du följer några steg.

Instruktioner

1 Bestäm var du vill hyllorna vara. Det kan vara bra att skissa på en karta på väggen där du kommer att hitta hyllorna. Plan på hur mycket utrymme du vill ha mellan hyllorna och placera dem på kartan i enlighet därmed.

2 Leta upp reglarna i väggen. Det bästa sättet är att använda en stud finder, lätt tillgängliga i järnaffärer (se Resurser). Flytande hyllor glider på konsoler som är monterade på väggen. Det är viktigt att fästena har en säker fäste eller de inte kommer att kunna uppbära vikten av hyllan och dess innehåll. Följ instruktionerna för din specifika märke stud finder, skjut den längs väggen för att lokalisera dubbar. När du har hittat dubbar med din stud finder, göra en penna märke på mitten av tappen plats.

3 Montera konsolerna. Håll konsolen upp mot väggen, på rätt höjd, centrerad på märket du har gjort för stud. Konsolen kommer ha en eller två skruvhål. Med hjälp av din penna, gör ett märke på väggen. Med hjälp av en borr, göra styrhål för konsoler "fästskruvar. Använd en borr som är lite mindre än storleken på skruven du kommer att använda och borra genom väggen och in i stud. Fäst sedan fästet på väggen med skruvar och din skruvmejsel. Skruven går lätt in i hålet och kommer att sjunka sig in i skogen av tappen, vilket garanterar en stark koppling till väggen.

4 Skjut hyllan på konsolerna. Rada upp hålen för fästena och skjut hyllan på dem. Hyllan är nu monterad. Upprepa processen för alla andra hyllor du kan monterings.