Hur man fixar en läckande Pris Pfister kran

Hur man fixar en läckande Pris Pfister kran


Pris Pfister är ett företag som stoltserar med 100 år av branschledande innovationer inom kranen industrin. Pris Pfister är känd för sina miljövänliga funktioner, tekniska framsteg, designtrender, hållbarhet och enkel installation. Alla kranar är föremål för normal förslitning, dock, och kan börja läcka vid något tillfälle. Att förstå hur man rättar till din Pris Pfister läckande kran själv kan spara en hel del pengar över kostnaden för att hyra en rörmokare.

Instruktioner

1 Leta reda på huvud vattenledningen och stängde av vattnet genom att vrida ventilen tills du hör vattnet avstängt. Testa kran för att säkerställa att den är avstängd.

2 Saker avloppet med en trasa eller avlopp proppen att förhindra att små delar faller.

3 Hitta den lilla skruven på Pris Pfister kran handtag, och ta bort den med en insexnyckel.

4 Ta bort kranen handtaget genom att dra bort det försiktigt.

5 Lossa krage runt kranen basen för hand. Om så är nödvändigt, linda en trasa runt kragen och använda en skiftnyckel för att försiktigt lossa den, vilket kommer att förhindra repor på ytbeläggningen.

6 Skruva av fästmuttern på toppen av spindelmontaget med hjälp av en skiftnyckel.

7 Dra ut hela spindelmontaget.

8 Kontrollera O-ringarna runt basen av kragen och O-ringarna inuti spindelmontaget, som ofta är de vanligaste orsakerna till läckande kranar. Du kan behöva använda nål näsa tång för att ta bort O-ringarna i stammen. Leta efter tårar, märken eller skrubbsår. Byt ut slitna O-ringar med nya från Pris Pfister kran reparationssats.

9 Kontrollera fjädrarna inuti spindelmontaget för skador genom att ta bort dem med nål tång och grundligt inspektera dem. Byt ut fjädrarna med nya fjädrar från reparationssatsen om det behövs.

10 ihop alla delar, stänger av vattnet tillbaka på vid den huvudsakliga källan och kontrollera kran för läckage. Om det fortfarande läcker, ta kranen isär igen, ta hela spindelmontaget till en järnaffär, hitta en matchande ny Pris Pfister hejda montering och byta ut hela stammen.