Hur tar jag bort en Grohe köksblandare?

Hur tar jag bort en Grohe köksblandare?


Den Grohe raden av köksblandare har en tilltalande Europoean design. Den vanligaste Grohe blandare är deras enda handtag Lady Lux modell. Ofta när remodeling eller rör sig, kan det vara nödvändigt att ta bort köksblandare. När du tar bort en Grohe blandare liknar andra märken, en del använder en snabbkopplingen för att säkra sprutan slangen till kranen på antingen separata spruta kranar eller utdragbara kranar.

Instruktioner

Två handtag med separat spruta

1 Stäng av vattentillförseln till kranen på avstängningsventilerna under diskbänken. Lossa muttrarna som håller fast varmt och kallt vatten linjer till kranen handtaget stjälkar under diskbänken med en skiftnyckel. Dra bort och ta bort vattenledningarna från kranen.

2 Ta bort muttern som håller kranen sprutan slangen till mitten av kranen under diskbänken med en skiftnyckel. Dra slangen från kranen. Vissa Grohe kranar använder en snabbkopplingsanslutning för att fästa sprutan slangen. Komprimera ringen i änden av kontakten med fingrarna och dra nedåt för att frigöra slangen från kranen.

3 Vrid muttrarna som håller kranen handtaget stjälkar och centrum av kranen till disken under diskbänken, med hjälp av ett par glidledstänger. Ta bort brickorna från kranen handtaget stjälkar.

4 Leta reda på C-clip på sidan av mitt stammen av kranen nära botten av bänkskivan. Bänd ut C-klämman med en skruvmejsel. Ta bort alla andra brickor från mitten av kranen.

5 Dra kranen rakt ut disken och dra sprutan med slangen ur disken.

Enda handtag med utdragbar Spruta

1 Stäng av vattentillförseln och vrid anslutningsmuttrarna som håller slangarna vattenförsörjning till kranen moturs med en skiftnyckel. Dra bort och ta bort slangarna försörjnings från kranen.

2 Leta reda på snabbkopplingen av sprutan slangen där den fäster till kranen. Ta tag i ringen i slutet av snabbkopplingen med fingrarna och skjut det mot slutet av kontakten. Ta kontakt och driva upp medan du håller ringen på plats. Dra ner för att ta bort slangen från kranen.

3 Ta bort fästmuttern och distans säkra kranen till handfatet räknaren med halk gemensamma tång.

4 Dra sprutan huvudet ur kranen pipen och fortsätta att ta bort tills sprutan slangen är helt ur kranen. Dra kran ur bänkskivan.