Hur man ansluter och konfigurerar en D-Link 615 till en AT & T Modem

Hur man ansluter och konfigurerar en D-Link 615 till en AT & T Modem


DIR-615 är en trådlös åtkomstpunkt som skapats av D-Link. Det ger ett trådlöst nätverk följer 802.11n internationell standard; någon annan 802.11n utrustning kan kommunicera med DIR-615, oavsett tillverkare eller utsläpp. AT & T säljer digital subscriber line service till miljontals hem och små företagskunder. Du kan ansluta och konfigurera en DIR-615 har det ge ett trådlöst nätverk på din webbplats med hjälp av AT & T: s DSL-modem som bron att nå externa nätverk.

Instruktioner

1 Starta DIR-615. Vara säker på att AT & T-modemet drivs upp också.

2 Använd en Ethernet-kabel för att ansluta porten "WAN" på baksidan av DIR-615 till Ethernet-uttaget på AT & T-modem.

3 Använd den andra Ethernet-kabel för att ansluta datorn till någon av portarna i "LAN" grupp på baksidan av DIR-615.

4 Starta en webbläsare på datorn och gå till webbadressen "192.168.0.1". Välj "admin" från rullgardinsmenyn på inloggningsfönstret, lämna lösenordet tomt och klicka på "Logga in". DIR-615: s konfigurationsverktyg kommer att komma upp i webbläsaren.

5 Klicka på "Inställningar" och sedan "Setup Wizard" och sedan "Starta guiden Internet Anslutningsinställningar." Klicka på "Nästa" och sedan välja ett lösenord för "admin" användare (administratören av DIR-615) och skriv in det i två gånger, klicka på "Nästa".

6 Välj din tidszon från rullgardinsmenyn och klicka på "Nästa". Välj "DHCP Connection" klicka på "Nästa", klicka "Clone datorns MAC-adress" och klicka sedan på "Nästa". Klicka på "Anslut". DIR-615 är ansluten och konfigurerad på den punkten och det trådlösa nätverket är klar att använda.