Hur du ställer in hem ljudförstärkare diagram

Hur du ställer in hem ljudförstärkare diagram


Moderna hem förstärkare ger ytterligare glans för hemmabio och ljudsystem. De flesta förstärkningar system ansluter på ett standardiserat sätt, vilket är goda nyheter för dem som vill byta en befintlig förstärkare för en ny. Använda RCAs och högtalarkabel, anslutningar förstärkare är ganska lätt att göra. Förförstärkare och mottagare sporting förstegsutgångar är utformade för att ansluta enkelt till förstärkaren, tillhandahåller förstärkningen i signalen och ljudkvalitet förväntas från dagens amplifiering.

Instruktioner

1 Gå till den bakre delen av förförstärkare och förstärkare. Leta reda på förförstärkare RCA-utgångar och motsvarande ingångar på förstärkaren.

2 Anslut en enda RCA-kabel från varje kanal på förförstärkaren till motsvarande ingång på förstärkaren.

3 Skär varje högtalarkabel till önskad längd. Remsa 1/2 tum av isoleringen från båda ändarna av varje tråd med hjälp av kabelskalare.

4 Skruva bindningspostterminaler för varje kanal på förstärkaren och varje högtalare, stolphålen exponera.

5 Sätt de avskalade nakna ändarna av den ena änden av högtalarkablarna till förstärkarens bindande inlägg hål, en högtalarkabel per kanal. Skruva ner bindnings inlägg för att säkra dem. Upprepa för varje högtalare, hålla reda på förhållandet mellan RCA preamp, förstärkare kanal och högtalare.