Courtyard Decorating Ideas

Courtyard Decorating Ideas


Gårdarna är underbara områden för att skapa intima inställningar för mat och avkoppling. Beroende på storleken på din gård, kan du inkludera ett bord och en sittgrupp, eller placera bänkar runt omkretsen av en liten innergård utrymme. Lägg till en fontän, växter och specialbelysning för att dekorera en elegant och lugnande destination för visuella intryck och underhållande.

liten Courtyard

Dekorera din liten gård med en stor, tre nivåer mosaik fontän i mitten av utrymmet. Placera betong eller träbänkar runt perimetern för sittplatser, och täcka golvet med stenplatta eller kakel. Lägg mjuk belysning från lyktor och små, sol strålkastare fokuserade på träd och blommor som växer i behållare bredvid och bakom bänkarna. Punkt spotlights på din mosaik fontän från flera olika vinklar. Skapa din egen mosaik fontän med bitar av brutna keramik och små glasplattor limmas på betongytan med thinset murbruk. Skapa ett menageri av färg utan urskiljningsbart mönster, eller följa en mall som du spåra på betongen. Efter thinset torkar, lägg injekteringsbruk och injekteringsbruk sealer för att slutföra din mosaik.

medel gårdarna

Medelstora gårdar kan vara stor nog för en intim matplats, såsom en smidesjärn bord för två, samt ett område för att koppla in med en eller två fåtöljer och ett litet bord i-mellan. Lägg växter längs gränser gården i dekorativa behållare som samordna med din smidesjärn möbler. Placera en liten fontän i ett hörn med fokuserad sol belysning. Blanda blockljus och sol lyktor för att skapa en atmosfär av fred och ensamhet på kvällen.

stora gårdarna

Utnyttja utrymmet i en stor gård att kombinera flera olika element som liknar dem i en bakgård uteplats. Placera en stor, differentierad fontän i mitten, med en matplats inrättas på ena sidan, och ett vardagsrum som inrättats på andra. Fontänen i centrum kommer att separera de två utrymmen och samtidigt vara en del av båda. En stor, smide bord för fyra kommer att ge dig alternativ för underhållande, och en brand grop i mitten av fyra bekväma stolar kommer att lägga ytterligare designelement till din gård. Införliva en berså längs ingångs- och växt blommande vinstockar som clematis eller blåregn för färg och integritet. Du kan också plantera blommande vinstockar längs någon av väggarna i din gård för att skapa en mer intim miljö, även i ett stort utrymme. Välj belysning som du skulle i ett litet eller medelstort gården. Växter och solens ljus längs gränserna, kommer sol lyktor hängande från Shepherd krokar och twinkle ljus i träden bidra till att skapa en varm och inbjudande atmosfär i din gård.