Hur ta hand om Cut hortensia för bröllop

Hur ta hand om Cut hortensia för bröllop


Hortensior används mycket på bröllop eftersom de är mångsidiga och långvarig, samt attraktiva. Hortensior finns i olika nyanser av vitt, grönt, blått och rosa bland andra färger, så att de kan passa in i färgschemat för nästan alla bröllop. "Martha Stewart bröllop" beskriver dessa blommor som "härdiga." Om de är korrekt vårdas, kan hortensior behålla sin skönhet och fräschör hela bröllopsdag, och i flera dagar mer.

Instruktioner

1 Köp hortensior högst tre dagar före bröllopet.

2 Separera varje blomma genom att dra varje stam från gäng. Dra försiktigt, eftersom blommorna kunde sitter ihop och kan krossas eller brytas lätt. Dra bort eventuella vissen eller bruna blad.

3 Fyll en hink eller plastbehållare med kallt vatten. Häll i ett paket av blommor freshener, som du kan köpa från blomsterhandlare eller trädgårdsbutiker.

4 Skär av botten av stammen. Även om stjälkarna är på rätt längd, skära av en bit av stammen kommer att tillåta vatten att komma in och hålla blommorna färskt längre. Dränka stammen av varje blomma i vatten.

5 Förvara behållarna och blommor i ett kylskåp tills du behöver blommorna för att göra bukett, boutonniere eller arrangemang. Förbered alla blomsterarrangemang så nära bröllopet som möjligt.

6 Returnera arrangerade hortensior till kylskåpet tills bröllopet. Placera stjälkar av buketter tillbaka i vattnet om det är möjligt.