Hur man koppla in en DVR och DVD-spelare med surroundljud HDTV och kabelbox

Hur man koppla in en DVR och DVD-spelare med surroundljud HDTV och kabelbox


Ansluta en DVR, DVD-spelare, surroundljud och kabelbox med en HDTV kan låta som en svår utmaning, men i verkligheten är det ganska enkelt och på mindre än en halvtimme hela underhållningssystemet bör arbeta perfekt. Var och en av de komponenter som räknas upp bör komma med nödvändiga kablar och kontakter för att underlätta nödvändiga anslutningar. Eftersom TV: n är hög upplösning, antas det att alla anslutningar för de olika komponenterna kommer också att HD-kompatibel.

Instruktioner

1 Anslut surroundljud HDMI - High-Definition Multimedia Interface - kabeln i surroundljud förstärkare / receivers "HDMI Out" port. Anslut den andra änden av HDMI-kabeln till HDTV "HDMI Input" port. Förstärkaren / mottagaren kommer att vara det centrala navet som kommer att ansluta och hantera alla enheter.

2 Anslut DVD-spelarens HDMI-kabel till "HDMI Out" port på baksidan av DVD-spelaren. Anslut den andra änden av kabeln till "HDMI DVD In" på baksidan av förstärkaren / mottagaren.

3 Anslut kabelboxen HDMI-kabeln i "HDMI Out" port på baksidan av kabelbox. Anslut den andra änden av kabeln till "HDMI kabel in" porten på baksidan av DVR.

4 Anslut DVR HDMI-kabel till "HDMI Out" port på baksidan av DVR. Anslut den andra änden av HDMI-kabeln till "HDMI kabel in" porten på baksidan av förstärkaren / mottagaren.

5 Anslut den råa foder "Coaxial" kabeln i "Cable In" på baksidan av kabelbox. Rå foder är fodret som kommer direkt i huset från kabelbolaget.

6 Anslut högtalarna till förstärkaren / mottagaren och placera dem runt i rummet i enlighet därmed.

7 Koppla in DVD-spelare, HDTV, DVR, kabelbox och surroundljud förstärkare / mottagarens strömkablar till strömfältet. Anslut strömfältet till ett eluttag.

8 Slå på alla enheter och använder förstärkaren / mottagaren att byta ingångar. Test för att se till att alla enheter fungerar.