Hur man gör en Velvet Choker halsband

Hur man gör en Velvet Choker halsband


Sammet choker halsband är enkla och billiga att tillverka. Beroende på ditt val av band färger och hängen, kan denna mångsidiga stil varierar i utseende från viktorianska till Goth. Skapa en med en cameo eller en vintage metall charm. Svart är en traditionell färg för en sammets choker band, men andra ljusare eller ljusare färger kommer att göra detta till en perfekt halsband till våren eller sommaren. De gör också stora gåvor, eftersom de kan anpassas för varje mottagare med mycket liten ansträngning.

Instruktioner

1 Välj en längd för Chokerhalsband; chokers är i allmänhet mellan 14 och 16 inches. Beräkna längd som bandet slutresultaten och lås kommer att öka choker. Klipp din band till önskad längd.

2 String din hängande på band. Lägg ett hopp ring om din hängande inte sitta platt. Byt hoppa ringen om bandet är för bred för att lätt passa genom det befintliga.

3 Limma ändarna av bandet med hantverk lim för att förhindra nötning och hjälpa fästa bandet till bandslutresultaten. Stäng försiktigt käftar bandet slutresultaten med nylon käke tång halvvägs, lämnar bara tillräckligt med utrymme på varje bandände hitta för att kunna glida ändarna av bandet i. Skjut bandet in och tätt nära band slutresultaten resten av vägen med nylon käken tång. Kontrollera att se till att tänderna av bandet avslutas avgörandena säkert hålla bandet på plats. Låt limmet torka innan du fortsätter att arbeta på halsbandet.

4 Fäst spännet till bandet slutresultaten med hoppa ringar. Grip vardera änden av hoppa ringen med en plattång. Vrid försiktigt en sida öppen, samtidigt som du håller den andra sidan fortfarande. Svänga ändar hoppa ringen tillbaka på plats efter att ansluta delar av spännet på bandet slutet fynd. Se till att varje hopp ring är ordentligt stängd.