Hur man skriver Använda fransk skrivar handstil

Hur man skriver Använda fransk skrivar handstil


Fransk skrivar handstil är en gammal stil att skriva används för formella tillfällen som bröllop, förlovningar, formella partier eller andra typer av meddelanden. Det kan vara svårt att behärska konsten att skriva med fransk skrivar handstil och det är bäst med en bläckhorn penna. Manuset är mest jämfört med en upprätt script typsnitt som har en graverad utseende och dekorativa huvudstäder, med särskilt böjda eller sling kanter på bokstäverna. Det kommer att ta lite tålamod och praxis för att skriva framgångsrikt i franska manus.

Instruktioner

1 Se till att franska manus är i kursiv, även om det kallas "handstil." Det måste vara den renaste kursiv du kan skriva, med klassisk elegans. Kontrollera att teckensnittet rakt upp, inte sluttande åt vänster eller höger.

2 Arbetet noggrant på versaler. På alla versaler, finns lockar och öglor på kanterna för att ge en mer elegant och snygga manus. Till exempel, om versaler "R" och "M", bottenkanterna är i små krumelurer.

3 Cross gemener som måste passeras, såsom "t" och "f" med en crossover linje som lutar djupt ner till vänster.

4 Applicera hög, djärva slingor på höger sida av gemener som har höga eller låga svansar, såsom "B", "f", "h", "k", "L" och t. Alla dessa svansar måste stiga eller falla djupt och har en stor slinga.

5 Anslut varje bokstav i varje ord i en smidig övergång, dra linjen från ett brev till den andra i en uppåtgående rätt rörelse. När man tittar på en skrivna ordet i franska skrivar handstil, bör alla linjer som förbinder bokstäverna smidigt skjuta upp till höger för att komma till nästa bokstav.