Hur man gör Op konst

Hur man gör Op konst


Op, eller optisk, är en typ av abstrakt konst vars visuella funktioner orsaka konstverket visas för att flytta, vibrera eller virvel konst. Denna typ av konst blev populär under 1960-talet och utvecklades som en gren av popkonströrelsen. Gör din egen Op konst är möjligt, även om du aldrig har skapat konst innan. Praxis och förberedelse är nödvändig för att arbetet för att uppnå vibrerande, pulserande effekt som är så vanligt i Op konst. Samla ditt material och komma igång.

Instruktioner

1 Rita en prick i mitten av papper. Detta kommer att vara i fokus för konstverk och grunden för den rörelse som kommer att komma från ditt arbete.

2 Bestäm om du kommer att skapa ett cirkulärt mönster eller en mer abstrakt virvelmönster för teckningen. När du väljer använder skiva eller schablonen att skissa linjer med en blyertspenna. Undvika att dra ledningarna för nära eller för långt ifrån varandra; om att rita cirklar, göra de koncentriska cirklar omkring 1/8 av en tum ifrån varandra. Använd linjalen för att se till att dina mått vara korrekt under dragningsprocessen. Fortsätt tills du har fyllt på papperet.

3 Lätt markera varannan plats med en blyertspenna. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra vilka linjer för att färga in och vilka linjer att lämna vit.

4 Färglägg varannan utrymme på papper. Du kan välja att skapa en svartvit design, eller så kan du använda färgade markörer för att skapa en färgglad konstverk.