Elegant kök Idéer

Elegant kök Idéer


Skapa en elegant kök utrymme som du känner dig bekväm i är viktig. För det här jobbet måste du lite inspiration och en god uppfattning om vad du vill. Du kommer också vill välja specifika färger, köpa några nya kök objekt och överväga att i vissa naturliga växter eller blommor. Elegance är mycket subjektiv, men webbplatsen för HGTV eleganta kök mönster antyder att köpa kalla färger och uppdatera ditt kök med blanka och moderna föremål.

Färger

Elegant kök Idéer


När du går till ett elegant utseende, välja några neutrala, lugna färger som framhäver elegansen i rummet; rik beige, elegant creme och mörkröd är bra val. Många av dessa färger användes i kök med på HGTV Pro hemsida. Dessa färger är mogna och matcha många olika typer av bänkskivor och skåp. Gå med en färg som är inbjudande och något mer kunglig än en lekfull, ljust kök.

servis

Elegant kök Idéer


Köpa några glänsande, kunglig servis. Undvik enkla vita plattor och gå för en sofistikerad servis set. Elegant servis idéer finns på HGTV servis hemsida. Köp rika guld eller blanka silver, och undvika formlösa plattor. Ägna sig åt välformade, handgjorda serviser som visar upp din känsla för stil.

Kranar och Handtag

Elegant kök Idéer


Om du vill uppdatera ditt kök helt, prata med en lokal förnyare om bänkskivor. Granit, kakel och rostfritt stål är starka alternativ för den eleganta köket. Men om du vill uppdatera andra aspekter av ditt kök, byta ut gamla kranar, handtag och servis för nyare objekt. Till exempel, besöka en lokal hem varor butik för att köpa snygga, skinande nya kranar och handtag i matchande färg.

Blommor och växter

Elegant kök Idéer


Strö några eleganta blommor och växter i hela köket för att inte bara ta med ditt kök till liv, men också några blommor som valts ge små bitar av färg i hela rummet. Överväga att köpa blommor med djupröda eller gyllene kronblad - färger som är elegant och mogna.