Hur att rensa upp öga floaters

Hur att rensa upp öga floaters


När du blir äldre, dina ögon ålder precis som resten av kroppen gör. En gång tydlig bild av solnedgången nu kan skuggas eller fläckig av vad som vanligen kallas en "öga floater." En floater består av klumpar av celler i glaskroppen, vilket är en klar gel-liknande i ögat. Med tiden kommer floaters minskar naturligt och i vissa fall helt försvinna. För dem som inte är villiga att vänta, det finns naturliga botaniska lösningar som kan minska eller till och med eliminera synfältet från vyn, även om dessa metoder inte verifieras av den amerikanska Food and Drug Administration.

Instruktioner

1 Placera en enda droppe saltlösning i varje öga för att spola ut lösa främmande partiklar.

2 Place 1 tsk ögontröst i en kopp varmt vatten, och låt det sitta i 10 minuter. Doppa handduken i den infunderade vätskan. Ringa ut överskottsvätska och placera handduken över båda ögonen som en kompress. Låt komprimera att sitta i 10 minuter på ögonen. Applicera compress dagligen. Denna metod för att rensa upp öga floaters har inte verifierats eller godkänts av US Food and Drug Administration.

3 Place 1 tsk blåbär in i en kopp varmt vatten, och låta infusionen för att sitta i 10 minuter. Konsumera infusionen helt. Upprepa detta steg tre gånger om dagen. Återigen, är denna metod inte godkända av FDA.