Hur man drar en Seagull

Hur man drar en Seagull


Seagulls är ofta tros vara ett irritationsmoment, med sina högljudda, motbjudande samtal och deras tendens att susa ner och stjäla mat. Men du kan njuta av en mås sällskap mycket mer när det är fortfarande och tyst --- som ett objekt ritas på papper. För att dra en mås, bör du använda vanliga former för att hjälpa dig bilda fågelkroppen. När ritningen är klar, kommer du att radera de riktlinjer form för att avslöja din färdiga konstverk.

Instruktioner

1 Rita en cirkel för huvudet och direkt under som drar en andra något större krets som kommer att vara fågelns bröst. Rita en rundad konisk form som sträcker sig från botten av den andra cirkeln ner till den högra sidan.

2 Dra en linje som sträcker sig från den översta cirkeln ut åt vänster. Detta kommer att vara näbb din fågel. Rita två linjer att tjäna som fötterna --- dessa bör komma från botten av den rundade konen och pekar utåt, till vänster på sidan.

3 Anslut de två cirklarna med två böjda linjer för att bilda halsen på din fågel och dra i en flygel form på den övre halvan av kon och botten cirkel. Vingen bör vara formad som en oval, med två spetsiga ändar. Var noga med att dra en fjäder linje vid botten av vingen.

4 Rita en stor cirkulär öga i den översta cirkeln av fågelns huvud och en mindre öga som sträcker sig från den andra sidan av fågelns ansikte. Också dra i en näbb runt linjeform redan på plats. Näbben bör vara en lång, med en något spetsig topp, och sträcker sig under ögat av ditt mås. Var noga med att dra en linje för att separera de övre och undre näbb.

5 Rita en fjäder linje som sträcker sig från måsen nacke, längs magen av fågeln. Tillsätt några volanger i raden att likna fjädrar.

6 Färg insidan cirkeln av fågelns mest framträdande ögon och lägga fjäder detaljer på vingen. Rita avlånga ovala fjädrar för att lägga definition Måsen vinge. Slutligen, dra fågelns fötter, med hjälp av de två nedersta pinnar som en riktlinje. Seagull har två framåtriktade tår och en bakåt vänd tå --- vara noga med att rikta ändarna så fötterna likna klor.

7 Radera alla onödiga riktlinjer och gå över din ritning med mörkare linjer för att betona Måsen form.