Användning av Brylcreem

Användning av Brylcreem


Brylcreem är en ikonisk män hår vård varumärke nu ägs av Sara Lee. Den ursprungliga Brylcreem produkten var en pomada som innehöll bivax. Enligt Superbrands hemsida, var produkten ursprungligen tillverkades i Birmingham, England, och den första potten av Brylcreem producerades 1928. En rad hårvårdsprodukter tillverkas nu under Brylcreem varumärke, inklusive den ursprungliga pomada, hårgelé, vax och anti-mjäll stylingprodukter. Alla typer av frisyrer kan upprätthållas med hjälp av Brylcreem produkter.

Classic Styling

Brylcreem traditionellt används för att lägga glans och textur till män hår. För mer grundläggande frisyrer, kan Brylcreem användas för att lägga måttlig grepp hår, men pomada är inte särskilt effektiv på att lägga volym eller hiss.

Firm Hold

Den nuvarande Brylcreem sortimentet ingår stylingprodukter som skapar en långvarig, fast grepp. Korta frisyrer kan spetsas upp med Brylcreem gel eller vax. Tjockare och mer följsamma produkter har gjort det möjligt Brylcreem användare att uppnå en räckvidd på mer vågade och iögonfallande stilar.

Wet-look Styling

Brylcreem Wet skapar varumärket våta-look gelprodukt ett fast grepp med en textur och glans som ger en illusion av vått hår. Tillämpas gene antingen med fingrarna eller en kam, är den våta-look gel effektiv för slicked eller preparerade hår. Andra gel produkter inkluderar Brylcreem Extreme och Brylcreem Stark. Båda erbjuder fastare grepp än Brylcreem våt men utan den glansiga wet look.

Lägga Definition

Brylcreem s Gel Wax produkt kombinerar den tag i gelén med struktur av vax, och det kan användas för att lägga definition till håret. Denna produkt erbjuder en lättare grepp än den fast grepp du kan förvänta dig av en styling gel.

Antimjäll styling

Brylcreem Original Anti-mjäll, Brylcreem s antimjäll styling pomada kännetecknas av blåfärgning på förpackningen i motsats till den traditionella röda. Denna produkt levererar blank yta och styling alternativ för den ursprungliga pomada, men med den extra fördelen av mjäll skydd.

Matt effekt ljus-hold Styling

Brylcreem tillverkar en matt finish lera styling produkt som kallas Brylcreem Clay. Idealisk för användning med medellånga hår, kan denna produkt användas för att uppnå en robust eller rörigt utseende som är lätt att kontrollera.

hår Rengöring

Enligt Superbrands hemsida introducerade Brylcreem en rad schampo till sin hårvårds produktlinje 2005. Brylcreem Head Clean marknadsfördes som att ha förmåga att strippa hår stylingprodukter, lämnar den redo för styling hela igen. De tillverkar också en anti-mjäll schampo och balsam produkt som kallas Brylcreem Anti-mjäll Styling Cleanser två i ett.

Post-sport Body Rengöring

År 1988 införde Brylcreem en rad duschkräm och duschtvål produkter riktade till män i 16-24 åldersgrupp, säger Superbrands. Den duschtvål är PH-balanserad, dermatologiskt testad, och det innehåller hudvårdande. Dusch gelen kan också användas för att tvätta håret. Aktuella duschgel i kroppsvårds produktlinje marknadsförs för användning efter-sport att skapa en uppfriskande och uppfriskande dusch upplevelse.