Hur man ladda 7.62x39 patroner

Hur man ladda 7.62x39 patroner


Geväret patron 7.62x39 mm utvecklades av Sovjetunionen under andra världskriget och användes senare i den berömda AK-47 automatkarbin. I länder runt om i världen, är patronen som ibland kallas 7,62 mm sovjetiska, 7,62 mm Warszawapakten eller 7,62 mm ComBloc patronen. I USA är det också känt som 0,30 Short ryska. Denna patron kan användas av jägare för vilt upp till storleken av Whitetail rådjur och det ger ungefär samma effekt som Winchester 30-30.

Instruktioner

1 Montera 7.62x39 mm de-kapsling och ändra storlek dö i omlastning pressen genom att skruva in den tills den kommer i kontakt med skalet hållaren på presskolven. Hejaren måste höjas till det högsta läget. Låsa munstycket i läge genom att dra åt låsmuttern.

2 Inspektera alla mässing patroner innan du börjar att ladda och kassera böjda eller skadade fall. Välj bra fall och applicera ett tunt lager fall glidmedel till varje, förbereder den för att ändra storlek och de-kapsling.

3 Placera de valda 7.62x39 mm mässing fall i skalet hållare, en i taget, och ändra storlek på varje fall genom att höja omladdning presskolven - detta görs genom att dra i press handtaget - så att mässing fallet tvingas in i dö. Fallet kommer också att de-tak (avlägsna primer) under omformatering.

4 Ta bort varje storlek och de-utjämnade fall från pressen och hålla dem åtskilda från alla andra fall. Efter alla fall har storlek och de-tak, byta formstorleksändring / de-skyddande dö med kulan sittplatser dör. Skruva sittplatser dör i och låsa den på plats genom att dra åt låsmuttern.

5 Placera varje mässing fallet i skalet hållaren, en i taget, och höja kolven bara tillräckligt hög för att rensa primer verktyget. Placera en ny primer i primer sitt verktyg och sittplats en ny primer i varje mässing fall genom att sänka mässing fallet ned på evakuerings verktyget. Håll primade fall separat från alla andra fall under den här processen.

6 Välj rätt rökfritt krut avgift, baserad på kulvikt lastas, från dina omlastning manuella eller datablad. Det finns många bullet vikter så se till att pulvret matchar kulan vikt. I vikt rökfritt krut till inom 0,1 korn och ladda varje mässing fall. Om du använder en automatisk pulver åtgärd, väga en laddning innan och efter omlastning helt parti för att kontrollera noggrannhet.

7 Håll en ny kula över mynningen av varje laddad mässing fall som du försiktigt lyfter presskolven upp och börja att tvinga kulan i ärendet. Släpp kulan när ärendet kommer i kontakt med den och fortsätta att ge plats kulan.

8 Se till att en krusning appliceras på varje patron för att hålla kulan från att röra sig i fallet under kraftig rekyl. Crimp kommer att tillämpas av kulan sittplatser dör och kommer att vara synlig som en liten inåt avrundning av ärendet mässing nära kulan KANNELYR, som är spåret syns på kulan.