Hur man reparerar Salt Skador på betong

Hur man reparerar Salt Skador på betong


Så snart dina konkreta åtgärder eller trottoaren frysa på vintern, förmodligen köra dig för bergsalt att avisa dem. Många människor inser inte att bergsalt är faktiskt mycket frätande och kan skada din betong fruktansvärt. Du kanske märker efter några vintrar som kanterna på betong sönder och dina strukturer förekommer mycket äldre och mer eftersatt än de egentligen är. Lyckligtvis allt är inte förlorat. Slutföra några enkla reparationer på den skadade cement, och hålla sig borta från saltet i framtiden.

Instruktioner

1 Välj kläder som skyddar huden: en tjock, långärmad skjorta, långbyxor och strumpor och skor som omfattar alla delar av dina fötter. Bära tjocka handskar på händerna och ett par skyddsglasögon över ögonen.

2 Ta bort eventuella större bit av lös betong från sönderfallande, saltskadade områden.

3 med en hammare och en mejsel, skapa en indragen kant runt utsidan omkrets vertikala ytor som behöver patchning. Detta ger bra konsistens på vilken betong plåstret kan vidhäfta.

4 Sopa området noggrant med en kvast och sopskyffel att rensa upp större skräp. Använd en trädgårdsslang och medelhögt vattentryck att spraya ned hela området och se till att varje liten bit av betongdamm avlägsnas. Låt betongen torka helt för en till två dagar.

5 Applicera ett lager av betong bindemedel till ytan med en stor pensel eller roller. Var generös och täcker alla de områden som du kommer att patchning, och inte glömma och kanter och / eller sidor.

6 Använd skyffel för att blanda ihop den konkreta patch produkten och riktade mängden vatten (detta kommer att variera beroende på märke) i en hink. Konsistensen ska vara lite som tunn tandkräm.

7 Samla en del av det beredda betongen plåstret på ett metallspackel och spackel ett skikt ca 3/8 tum tjock över alla de skadade områdena. Släta ytan av plåstren noga med murslev. Tillåta detta första skikt för att komma till en mjuk-set.

8 Applicera mer konkret plåster för varje område så att det blir ännu med betongen runt den. Återigen, släta ytan med den platta sidan av spackel. Skrapa bort överflödiga lapp med kanten av spackel.

9 Täck lappat betong med plast presenningar. Använd målartejp för att fästa dem vid behov. En gång om dagen för nästa vecka, ta bort presenningar och försiktigt spruta ner härdnings konkreta fläckar med en trädgårdsslang med en fin imma fäste. Byt ut presenningar efter besprutningen.

10 När en vecka har gått bort presenningar.