Hur man gör vita målade möbler Look bedrövade

Hur man gör vita målade möbler Look bedrövade


Utseendet på gamla och nödställda möbler överklaganden är en populär design stil. Real antika möbler kan vara dyrt och svårt att hitta, men möbler vitmålade kan göras för att se gamla och nödställda med några enkla tekniker. Arbeta långsamt så att du inte nöd möbler mer än önskat.

Instruktioner

1 Sprid ut tidningen på arbetsytan för att skydda ytan. Placera möbler på tidningen.

2 Se över möblerna för att fastställa områden där naturliga slitage vanligtvis förekommer. Överväga stol armar där människor placera sina händer och armar. Hörn och kanter bär också på trämöbler, liksom säten för trästolar.

3 Sand dessa områden lätt med 60-slippapper tills träet eller en bas skikt av färg börjar lysa igenom den vita färgen.

4 Sand samma områden med 120-grit sandpapper för att göra "slitage" att framstå som mjuk och naturlig som möjligt.

5 Torka av möbler med en trasa för att avlägsna överskott sågspån.

6 Slumpmässigt skölpar och buckla möblerna med skruvmejseln för att replikera skråmor och flis som typiskt Mar träyta möbler över tiden. Skapar inte alltför många av dessa brister, men gör flera slumpmässigt fläckar att ge intryck av ålder och användning. Skapa ytliga repor med bladet på skruvmejseln, om så önskas.

7 Häll en liten mängd skokräm på en trasa och tillämpa skokräm till olika kanterna på möbler för att likna åldrande och missfärgning. Använd skokräm sparsamt i ett fåtal områden och koncentrera sig på kanterna för de mest naturligt resultat.