Hur man gör en Ping Pong Ball & Peg Game

Hur man gör en Ping Pong Ball & Peg Game


Hasardspel är en av de standardpriser på karnevaler och kasino nätter. Många gånger är dessa spel byggt kring någon form av pris hjul. Om du vill ha en variation på den här typen av spel, överväga att bygga en ping pong boll peg spel. I denna typ av spel, är en ping pong boll tappas och faller igenom flera nivåer av pinnar i ett fack i botten av brädet. Den långsamma nedgången av ping pong bollen gör spelet spännande att titta på med samma slumpmässiga resultat du får från ett pris hjul.

Instruktioner

1 Orient tappen kortet så att 4-fots sidor är horisontella. Sätt en av tapparna i det övre vänstra hörnet hål.

2 Åtgärd 2 inches längs den övre horisontella rader av hål i PEG ombord. Sätt en pinne i nästa hål efter 2 tum märke. Eftersom pingisbollar är 2 inches bred, kommer detta avstånd tillåter ping pong bollen faller snyggt i mellan pinnarna. Notera antalet tomma hål i mellan tapparna.

3 Placera pinnar i hålen i den översta raden av PEG ombord hålla samma avstånd som du gjorde mellan de två första pinnar. Till exempel, om det fanns tre hål i mellan de två första pinnar, bör det finnas tre hål mellan den andra och tredje. Fylla i hela raden.

4 Mät ner från första pinne två inches att avgöra var din andra raden av pinnar ska vara. Sätt en pinne i den raden i mellan de två första pinnar i den översta raden. Fyll i den andra raden med pinnar, hålla samma avstånd som den översta raden, men att se till att pinnarna är förskjutna från den översta raden pinnar.

5 Upprepa placeringen av den första raden pinnar för den tredje raden, hålla samma utrymme mellan den första och andra raden. Till exempel, om det finns en öppen rad hål mellan rad ett och två, bör det finnas en öppen rad mellan rad två och tre. Spegla andra raden i den fjärde raden.

6 Fortsätt att lägga pinnar ner brädan med alternerande rader speglar varandra.

7 Loop gummibandet runt den första och sista tapp av de första tre raderna. Fortsätt på detta sätt, looping runt de första sista pinnar i grupper om tre rader i taget tills du har skapat "sidor" för PEG ombord.

8 Sätt i en pinne i varje hål i den nedersta raden av PEG ombord för att skapa ett stopp på botten av spelet.