Bra presentidéer för min styvmor födelsedag

Bra presentidéer för min styvmor födelsedag


Titta på din styvmor ansikte lyser upp när hon öppnar födelsedagspresent du arbetat så hårt för att hitta är en givande upplevelse. När någon är ett nytt tillägg till din familj, kan handla för en gåva verka som en överväldigande uppgift. Med rätt planering och eftertanke, att hitta något som hon kommer att njuta behöver inte vara svårt. Fokusera gåva på en hobby hon tycker eller behandla henne till en upplevelse hon aldrig kommer att glömma.

volontär dag

Förhållandet mellan en stepmom och styvbarn kan vara svårt ibland. Det kräver kommunikation, tålamod och tid att lära känna varandra. Har hon en favorit välgörenhet eller för att hon känner starkt om? Som en gest för att visa henne att du vill att din relation att växa, erbjuda att tillbringa dagen med henne som volontärer. Detta visar henne att du bryr dig om saker som är viktiga för henne.

Heldag

Din styvmor fungerar förmodligen hårt. Oavsett om det är att ta hand om barn, volontär eller ägna sig åt ett jobb, är chansen att hon kunde använda en avkopplande "me" tid. Behandla henne till en heldag på en lokal spa eller salong. Du kan antingen gå med henne och betala för de tjänster hon väljer eller ge henne ett presentkort att använda på sin bekvämlighet.

Hobby Relaterade objekt

Har din styvmor har en hobby eller hantverk hon kraftigt åtnjuter? Ge henne en gåva korg fylld med föremål som hon kan använda i jakten på sin hobby. Få henne flera val av utsäde, nya trädgårdshandskar och ett soffbord bok full av konstnärliga blomma bilder, om hon tycker om trädgårdsarbete. Om hon inte kan få nog av utomhus, fylla en presentkorg med en vattenflaska, trail mix, fleece handskar och andra liknande föremål. Är hon en scrapbooker? Fyll sin korg med dekorativa papper, utsmyckningar och limning verktyg. Som ett alternativ till en faktisk korg, placera objekten i något som hänför sig till hobby. Till exempel, placera trädgårds gåvor i en hink, kanske personifieras med hennes namn. Eller, fylla en ny lock kastrull med köksredskap och gourmet kryddor.

hemlagad Punkt

Inte alla har extra pengar att spendera på att köpa presenter. Ofta gåvor som givaren tar sig tid att göra en särskild betydelse att färdigköpta objekt inte. Använd dina talanger och färdigheter för att skapa något för din styvmamma födelsedag. Det kan vara allt från matlagning en fin måltid att utforma en speciell fotografi du tog.