Hur att täcka en Klädhängare

Hur att täcka en Klädhängare


Din garderob kan göras av kläder, kappor och tillbehör, men kläder galgar är också en viktig del av din garderob. Eftersom kläder galgar är i allmänhet endast tillgängliga i plast, metall och trä, kan du klä upp dem med dekorativa lock som kan göras i en mängd olika färger, mönster och mönster.

Instruktioner

1 Lägg ut ett enda papperkraftpapper, omslagspapper eller tyg, avigsidan uppåt, på ett arbetsbord eller plan yta. Med hjälp av en märkpenna eller penna, spåra utanför omkretsen av din hängare på papperet. Lägga till en 1/2-tums bidraget till varje sida och en 1-tums tillägg till botten.

2 Klipp ut två bitar med hjälp av mönsterlinjerna du spåras i steg 1 som en guide. Upprepa för det andra arket.

3 Pin sidorna av båda delarna ihop med raka stift. Se till dekorativa sidorna utåt. Sy sidorna ihop för hand lämnar 1/2 tum eller 1/4 tum gratis på botten för sömmen. Lämna en halv-tums öppning på toppen av papper eller tyg så att kroken på galgen kan passera igenom.

4 Dra hangaren genom öppningen och montera den väl i sys locket. Botten är fortfarande öppen vid denna tidpunkt, så drar hangaren upp genom botten och kurva kroken av hangaren något så att den kan passera genom 1/2-tums öppning.

5 Sy en fåll linje längs botten av papper eller tyg. Vik över 1/2-tums eller 1/4-tums ersättning du kvar i botten av de två delarna i steg 3. Sy en söm hela vägen över att skapa en slät nederkant.