Hur man bygger ett hemmabiosystem med ett snitt soffa

Hur man bygger ett hemmabiosystem med ett snitt soffa


Hemmabiosystem erbjuder möjligheten för komfort normalt inte möjligt i kommersiella miljöer. Även biosittning finns mycket ofta en annan känsla önskas, inför möjligheten för soffor och mer-konventionell möbler. Med tanke på den omfattande sittplatser som erbjuds av partikulära soffor, sectionals är mycket populär för sådana tillämpningar. Särskilda överväganden för högtalarplacering bli en faktor, men med god planering och val av utrustning, behöver detta inte innebära problem.

Instruktioner

1 Mät skärmstorlek i förhållande till om den planerade sittplatser kommer att placeras. Mät skärmen diagonalt och multiplicera resultatet med två för att fastställa minimisittavstånd.

2 Placera surroundhögtalarna minst 18 inches ovanför öronhöjd när man sitter i snitt. Placeringen av den omger bör vara något på baksidan av soffan. Denna faktor är kritisk med tanke på de ojämna sittplatser inneboende med en sectional soffa.

3 Sitt i mitten av sektion. Rikta de två främre högtalarna så att högtalargaller pekade direkt på denna mittposition. Placera centerhögtalaren direkt ovanför eller nedanför skärmen och se till att den är parallell med de två främre högtalarna.

4 Placera subwoofern i mitten sittplats på golvet framför soffan. Anslut subwoofern till hemmabiomottagaren med en lång RCA-kabel, med tillräcklig längd för att nå sittgrupp. Anslut subwoofern till en närliggande utlopp, med hjälp av en förlängningssladd om det behövs.

5 Kontakta mottagarens manual för att bestämma hur man kommer åt enhetens testtoner. Navigera till subwoofer testtonerna med hjälp av mottagarens fjärrkontroll. Gå längs omkretsen av rummet tills smidig bas hörs. Detta kommer att vara den sista platsen för subwoofern.