Hur konvertera ett garage till en håla

Hur konvertera ett garage till en håla


Många människor tycker att ha en plats i deras hem tillägnad avkoppling kan vara mycket roligt. Exempel på dessa är man rum, media rum, rum spel och hålor. Om du inte har ett rum som du kan omvandla till en håla, och du kan inte bygga ett tillägg, kan konvertera garaget till en håla vara svaret. Konvertera ditt garage till en håla är mindre störande än att bygga ett tillägg, och det är billigare också.

Instruktioner

1 Utforma layouten för den. Du kan skissa ut på papper, använda ett datorprogram eller anlita en arkitekt. Bestäm exakt hur du vill använda den och hur du ska lämna det. Om du ska använda den som en studie, bestämmer var du kommer att placera skrivbord och bokhyllor. Om det kommer att användas för att underhålla, plocka platsen för TV och alla andra mediautrustning, och där möblerna kommer att placeras. Om något liknande ett biljardbord eller luft hockey bord installeras, se till att det finns tillräckligt med utrymme runt bordet för människor att kunna spela.

2 Inspektera betonggolv. Ren olja fläckar med ett rengöringsmedel eller oljeabsorberande medel. Lappa sprickor i golvet genom att gräva in i golvet djupare än botten av sprickan och fyll sprickan med lapp förening. Om det finns en hel del sprickor, eller de är mer än en tum bred, kan du behöva anlita en professionell att uppgradera golvet.

3 Ta bort garageporten och ram på väggen. Följ lokala byggnormer när man bygger ramen, inklusive rätt avstånd för reglar och inramning fönster och dörrar.

4 Har någon behövs VVS, el eller värme, ventilation och luftkonditionering arbete en Certified Professional. Även om du har de kunskaper och färdigheter för att slutföra dessa delar av projektet, kan din kommun kräver att du anlita en professionell.

5 Bygg ramar längs några kala betongväggar. Bult trösklar (tryckbehandlade boards) och golvet omedelbart intill väggarna med murade skruvar. Konstruera väggramar och spika dem till trösklar.

6 Montera dörrar och fönster.

7 Isolera ofärdiga väggarna. Två typer av isolering som fungerar bra för detta är glasfiber rullar och spray skum. Glasfiber rullar är bara rullar av glasfiber, som du rulla mellan reglarna och häfta fast. Spray skumisolering installeras genom att spraya en vätska mot väggen mellan ramarna. Vätskan expanderar när det torkar, fylla luckorna mellan reglarna. Installera Gips genom att skruva panelerna på bultarna med skruvar.

8 måla väggar och tak med ett lager primer, sedan med ett eller två skikt (vid behov) av färg.

9 Montera det färdiga golvet under betonggolvet. Detta kan vara kakel, lövträ, vinyl eller matta.