Hur man gör Formad smör för ferierna

Hur man gör Formad smör för ferierna


Du kan forma smör att lägga en ätbar dekoration till semestern bordet. Traditionella semester smör former som kalkoner och träd kan bildas från mjukt smör därefter bekräftas i kylskåp. Smör formar måste vara beredda att förhindra fastnar som kan orsaka den bildade smör förlorar sin form. Smör klappar kan gjutas i förväg och ut ur kylskåpet ögonblicken innan tjänsten. Ge semester gäster en tillsats behandla genom gjutning smör i egna former.

Instruktioner

1 Fyll en plastbalja eller stor plastskål halv full av is, häll sedan i kallt vatten tills isen börjar flyta.

2 Sänk formar smör sakta in i behållaren isvatten tills de vilar på botten, och låta dem dra i minst 30 minuter.

3 Ta smöret från kylskåpet och placera den på toppen av ett ark av vaxat papper och på en plan, stabil yta som en disk eller bord.

4 Täck pinne av smör med en annan bit av vaxat papper och använda en kavel att rulla smöret till mellan en kvarts tum och en åttondels tum i tjocklek.

5 Ta bort det översta lagret av vaxat papper och låta smöret värmas upp i 30 till 40 minuter.

6 Scoop klappar mjukt smör från vaxat papper med en silikon spatel och jämna ut dem i den kalla, våta formar rätt när de dras från det iskalla vattnet.

7 Täck en kyld plåt pan med en bit av vaxat papper, sedan placera fyllda formarna på vaxat papper med den exponerade smör nedåt.

8 Skjut plåten pannan håller de fyllda formarna smör i den kallaste delen av kylskåpet och ge dem två till tre timmar att få fast.

9 Lyft fyllda formarna upp från vaxade pappersarket ungefär en tum och använda spetsen på en smörkniv för att bända ut den bildade smör. Välj en plats för att bända ut smöret pat som inte avsevärt påverka design om en liten mängd skador orsakade under extraktion.

10 Förvara formade smör klappar i en lufttät, plast, mat-safe behållare med små bitar av vaxat papper staplade mellan dem i upp till en månad i kylskåp.