Taurus Wagon Rear Window Removal

Taurus Wagon Rear Window Removal


Om bakrutan på din Taurus vagn bryts, kan du vara glad att veta att du inte behöver någon speciell mekanisk erfarenhet för att ta bort den. Allt du behöver är ett par grundläggande verktyg som du kan köpa på en Biltema. En spricka eller till och med ett chip som är större än storleken på en fjärdedel på bakrutan kan äventyra integriteten i fönstret och snabbt växa värre.

Instruktioner

En Pop up huven och ta bort den negativa batterikabeln med en skiftnyckel. Ställ den åt sidan och bort från metall och den positiva polen.

2 Öppna den bakre luckan och rulla fönstret nedåt. Bänd upp kontrollerna makt fönster med en trim pinne och dra ledningar under. För manuella fönster, gnugga en handduk och tillbaka bakom veven för att frigöra klämman.

3 Undersök den bakre luckan för skruvar. Märker att vissa av skruvarna täcks av trimramar. Bänd upp ramar med trim stick. Ta sedan bort alla skruvar med en stjärnskruvmejsel.

4 Dra luckan uppåt och bort från dörrkarmen. Detta kommer att frigöra den från alla sina klipp. Koppla den elektriska ledningar bakom det och ställa panelen åt sidan.

5 Ta bort vatten sköld plast på dörrkarmen genom att dra bort det försiktigt.

6 Bänd upp eller skära av weathers från den övre kanten av dörrkarmen med en skruvmejsel eller en rakkniv kniv. .

7 Ta bort skruvarna från regulatorn med en hylsnyckel.

8 Sätt på arbetshandskar och lyft glaset ur ramen.