En hälsosam kost för abs

En hälsosam kost för abs


I kampen för att få sex-pack abs, kommer månaders intensiv träning i gymmet göra något för att flytta frontlinjen framåt utan en sund kosthållning. Din kropp går igenom en daglig kalori beräkning. Ju fler kalorier du ta in, desto högre chans har du att gå upp i vikt. Ju mindre kalorier du ta in, desto större chans har du att bli av med någon flab. Tricket är att hitta en personlig kalori sweet spot som håller dig strömförande, trimma och tonas.

Calculation

När bestämma hur många kalorier du behöver äta på en daglig basis, måste du först ta reda på hur många kalorier du bränner varje dag. Det första steget i denna process är att beräkna din BMR, eller basal ämnesomsättning. Detta kan göras med hjälp av en online-kalkylator som tar hänsyn till din ålder, längd och vikt. Lägg till att antalet kalorier du bränner under din dagliga motion rutin, och du har hur många kalorier som du förbränner varje dag. Enligt Mayo Clinic, en enda pund av fett innehåller cirka 3500 kalorier, därför, om ditt mål är att kasta flera pounds av fett från din midsection under flera veckor eller månader, måste du äta betydligt mindre kalorier varje dag än du förbränner.

The Replacements

Ofta typer av mat du äter är inte problemet, det är hur maten tillagas. Till exempel, äter en hamburgare från en snabbmatskedja kan nästan lika hela dagen till ett värde av fettintag i en enda portion, medan en 125g gräs-fed beef burger grillad på ditt hem grillen kommer att ha mindre än en fjärdedel av fettet och betydligt mindre kalorier också.

En ohälsosam Six Pack

Många personliga tränare använder ordstävet "dricker inte dina kalorier" av goda skäl. Department of Health rekommenderar att en vuxen som lever ett stillasittande livsstil äta mellan 1900 och 2500 kalorier. Under tiden, innehåller en enda öl i genomsnitt av mellan 175 och 215 kalorier, och en enda läsk innehåller typiskt lika mycket. Det innebär att om du dricker 1-2 av dessa drycker varje dag, du förbrukar nästan 20 procent av dina kalorier ensam i drycker. Ersätta dessa drycker med kost cola, lågt kalori öl eller, ännu bättre, vatten.

Måltider för motion

När de utövar din kropp förbränner kalorier som sin huvudsakliga källan till bränsle. En del av dessa kalorier kommer i form av kolhydrater, medan resten kommer i form av fett. Den procentuella andelen av varje som din kropp förbränner stor del beror på din puls. En studie utförd på 2003 vid University of St Thomas fann att hålla din puls mellan 67 och 80 procent av sin maximala ledde till en 57 procent fett kaloriförbränningshastigheten. Därför kommer en måltid med låg fetthalt, i kombination med en övning rutin som syftar till att hålla pulsen på rätt plats, släpp fett från magen i snabb takt.

regelbundenhet

Din ämnesomsättning har en stor del att göra med din dagliga ämnesomsättning. Ju snabbare din ämnesomsättning, desto fler kalorier din kropp kommer att bränna hela dagen. Söver i din ämnesomsättning kommer inte bara att skapa en droppe i brända kalorier, det kommer också att sänka din energinivå. Du kan hålla din ämnesomsättning kommer starkt genom att planera varje måltid bara några timmars mellanrum från varandra. Tre till fyra kvadratiska måltider per dag med ett hälsosamt mellanmål mellan minskar driftstopp och hålla din energinivå hög och din ämnesomsättning går i snabb takt.