Hur man reparerar plast platser

Hur man reparerar plast platser


Vissa möbler som verkar vara läder faktiskt gjorda av plast. Vinyl säten i bilen är gjorda av plast. Tyvärr ingen plast inte har hållbarheten av läder, och så från tid till annan en reparation är i sin ordning. Det finns några utmärkta produkter på marknaden för reparation av plaststolar, och de slog täcker tår med en lika färgad tejp.

Instruktioner

Hur man reparerar plast platser

1 Tvätta och torka det område på plastsäte som behöver repareras. Om någon fyllning sticker ut ur hålet eller revan, stoppa tillbaka i stolen.

2 Matcha färgen föreningen i kit till färgen på sits. Matcha plåstret också. De flesta kit kommer med några alternativ nyanser av den färg du har valt.

3 Skär plåstret storlek och fästa till plastsätet med hjälp av lim i satsen. Applicera färg föreningen till plåstret och närområdet bortom den på alla sidor. Sprida föreningen med användning av plast spatel i satsen. Du kan också använda en spackel.

4 Hitta en ådring papper som överensstämmer säden på din sits. När färgen föreningen är klibbig, och inte längre våt, tryck på ådring papper på föreningen och plåstret ordentligt, sedan omedelbart skalas av. Detta kommer att överföra spannmål av plasten in i färgföreningen.

5 Låt området torka i 12 timmar innan den används. Behandla reparerade området på samma sätt som du skulle behandla din sits. Det kan tvättas och torkas efter behov.