Hur man gör eller bygga dolda Gun Safe

Hur man gör eller bygga dolda Gun Safe


Det är en konstitutionell amerikansk rätt att äga en pistol, och många människor gör det för att känna sig trygga i sina egna hem för någon av flera skäl. Andra kunde aldrig få bekväm idén om ett skjutvapen någonstans i sina lokaler. Om du är en som vill äga ett skjutvapen, är det viktigt att hålla pistolen ur sikte och utom räckhåll för dem som inte vet hur man korrekt använda den. Skapa en enkel säker att dölja vapnet är bara en fråga om att samla några husgeråd.

Instruktioner

1 Välj en inbunden bok. Om du inte vill att förstöra en du redan äger, bläddra gångarna av din lokala begagnade bokhandel eller sparsamhet butik. Se till att boken är tillräckligt bred och tillräckligt tjock för att dölja ett vapen och ordentligt nära.

2 Häll lim ut ur behållaren och in i en liten skål. Det är förmodligen bäst att använda en plastskål du inte har något emot att kasta bort. Blanda en liten mängd varmt vatten med limmet så att kombinationen är ungefär 70 procent lim för att 30 procent vatten. Utspädning limmet som detta gör det enklare tillämpning.

3 Öppna boken och bestämma var du vill starta en urholkning-process. Återigen se till att tillräckligt många sidor väljs att hålet blir tillräckligt djup för att dölja vapnet. Tryck på de markerade sidorna tätt mot bakstycket och använda pensel för att applicera limmet papperskanterna. Applicera ett jämnt lager längs alla tre exponerade sidor och låt den torka. Efter ca 45 minuter, tillämpa en annan päls.

4 Öppna boken till första limmade sidan och spåra en överdriven beskrivning av din pistol med en blyertspenna. Använd box-fräs långsamt och medvetet skär genom lagren av sidorna. Använda en linjal som en guide för att hjälpa till att upprätthålla en rak linje. Detta kommer att ta lite tid, så ta pauser som behövs.

5 Så snart insidan av boken är urholkad, applicera lim på de inre kanterna av de skurna sidorna. Låt 45 minuter för att torka.

6 Placera din pistol i din nya dolda säker och stoppa undan säkert utom synhåll och utom räckhåll.