Hur man gör en Revolving Lampshade

Hur man gör en Revolving Lampshade


Roterande lampor har nyanser med bilder som verkar röra sig som skuggan själv roterar. Dessa nyanser brukar visa stora bilder som cityscapes, löpning djur eller dansfigurer. De kretsar med hjälp av värmen från lampan i lampan. Även kommersiella återförsäljare säljer roterande lampskärmar, kan du göra ursprungliga nyanser hemma. Detta sparar pengar och låter dig skapa nyanser för speciella tillfällen, årstiderna och helgdagar.

Instruktioner

1 Placera OH-film ovanpå teckning, ett foto eller konstverk som du vill replikera på din lampskärm. Spåra konstverk på OH-film med en spetsig permanent markör. Arbeta långsamt och undvik att röra bläck; det kommer att smeta på öppenhet.

2 Låt bläcket torka i minst en timme. Vänd på insyn och måla i bilden med akrylfärg. På så sätt kommer hela bilden glans och dina konturer kommer att stanna snyggt och rent eftersom du inte behöver oroa sig för att måla över dem. Låt färgen torka över natten.

3 Curl transparensen i en cylinder med den målade sidan vänd inåt. Lappa 1/4 tum av kanterna och säkra dem med superlim. Trycka ihop kanterna och låt dem torka i minst en timme.

4 Vrid toppen av din roterande lampa till vänster och lyft av lampan. Skjut din nya lampskärm ner i lampan och skruva toppen på plats. Slå på lampan. När skuggan värmer, bör det börja vända.