Hur man ökar en Metro PCS CDMA-signal

Hur man ökar en Metro PCS CDMA-signal


Även mobiltelefoner har gjort våra liv enklare på många sätt en av de mest irriterande aspekterna av att använda ett är att ha avbrutna samtal och nedsatt hörsel. Medan tekniken har förbättrats avsevärt, kommer det alltid att finnas störningar som kommer från väder, byggnader eller solstrålning. Men det finns några enkla sätt att du kan förbättra signalen på din Boost Metro PCS CDMA telefon.

Instruktioner

1 Köp en extern mobiltelefon antenn kit. Dessa är lätt tillgängliga på nätet och kan också hittas på din lokala mobiltelefon butiker. Dessa är helt enkelt bilagor som kommer att förlänga räckvidden för att kunna plocka upp radiovågor. Det fungerar precis på samma sätt som en TV-antenn gör, och därigenom förlänga din mobiltelefon räckhåll.

2 Anslut den externa antennen till din telefon. Hur du gör detta kommer att variera från telefon till telefon. Vissa telefoner har en RF (radiofrekvens) jack för att ansluta till. Andra kommer att kräva en hylsa, medan andra telefoner kan koppla in från botten.

3 Ställ antennen i närheten av ett fönster eller utanför där radiovågor är lättillgängliga och där det inte blockeras av byggnader, träd eller andra strukturer. Om du kör den kan fästas på taket av bilen.